Historikk

Skyddas historie strekker seg tilbake til 1928. Konseptet har utviklet seg over tid, og er i dag ledende innen personlig verneutstyr. Skydda ble et uavhengig selskap i 1997 og har siden vokst fra en omsetning på 280 millioner SEK til dagens 1200 millioner SEK. Skydda-konseptet er i dag representert i Sverige, Norge, Finland, Danmark og Estland. Deler av sortimentet selges i ytterligere 20-talls land.

”Vi er Nordens
ledende konsept
innen personlig
verneutstyr

Erfaring

Våre tekniske eksperter har lang erfaring innen personlig verneutstyr og arbeidsmiljølover og regler. Dette sikrer at vi finner den riktige løsningen for dine behov.

Bransjeerfaring

Mye av den tiden vi bruker ute på arbeidsplassene er vi sammen med arbeidsmiljøansvarlige/verneledere innen industri- og byggsektoren. Disse utfordringene gir oss kontinuerlig ny kunnskap og forståelse, som vi bruker når vi utvikler den beste løsningen for akkurat deg. Ved hjelp av kompetente samarbeidspartnere hos våre forhandlere kan vi tilby markedets beste tilgjengelighet til Nordens sterkeste konsept innen personlig verneutstyr.


Sortimentsutvikling

Skydda har gjennom årene bygget det sterkeste nordiske sortimentet av personlig verneutstyr for produkter og tjenester.

Produktspekteret består av både verdensledende eksterne merker og sterke egne merkevarer. Vår produktutvikling skjer i nært samarbeid med brukeren, som vi ser på som avgjørende for å skape løsninger som varer over tid.

Skydda utvikler også kontinuerlig tjenester som opplæring, risikoanalyse og mer.
 

les mer om våre produkter

Les mer om vårt tjenestetilbud

Kundeservice/
Teknisk support

Vi nås på telefon og epost og er behjelpelige med informasjon om våre produkter og tjenester. Vårt mål er å sikre at du får riktig produkt til rett tid.
Vi tar oss også av ordre, fakturaspørsmål og spørsmål om manko, retur og reklamasjoner. Du kan også kontakte oss vedrørende levering - og prisspørsmål.

Vi er tilgjengelige man-fre kl. 08.00 – 16.00.

Dere treffer oss på:
Tlf.: 22 88 44 10
E-post: post@skydda.no

Sertifisering


Skydda er sertifisert for kvalitet, miljø og arbeid i henhold til kravene i ISO 9001: 2008, ISO 14001: 2004 og OHSAS 18001: 2007. Dette betyr at vi har dokumentert arbeidssett for å sikre kundetilfredshet, redusert miljøbelastning og trygt arbeidsmiljø for våre medarbeidere. Sertifiseringsselskapet DNV GL er kontrollorganet for vår virksomhet. 

sertifikat ISO Kvalitet/miljø/arbeidSMILJØ