21-12-2015;
Fallsikringspakke CRESTO AC 2

Fallsikringspakke tilpasset arbeid på f.eks. tak eller plattformer. Perfekt ved snømåking.
En komplett pakke inneholder:
•Fallsikringssele Cresto 1123.
•Fallstoppline Cresto 1222 15m.
•Festeslynge Cresto 9284.
•Veske 9447.


16-12-2015;
www.guide.eu er tilpasset til mobil og nettbrett

Stadig flere bruker mobilen og nettbrettet. Derfor har vi tilpasset Guides hjemmeside slik at det blir enklere å navigere på siden på mobil og nettbrett. Vi har lyttet til markedet og tilpasset vår søkemotor slik at det er logisk og enkelt å finne riktig hanske utfra det behovet man har. Ytterligere en viktig funksjon er at man kan søke på smidighet og slitestyrke, hvilket er funksjoner som er sterkt etterspurt.

Sjekk selv på mobilen eller nettbrettet!

08-12-2015;
Slitesterk vinterhanske som beskytter mot vær og vind!

Varm og vanntett vinterhanske.
Tøff og slitesterk vinterhanske som beskytter mot både kulde og væske.
Med et slitesterkt syntetlær i håndflaten og med forsterkninger, er den en hanske som holder lenge.
Hansken er vanntett og utstyrt med en ventilerende membran laminert med fôret, hvilket gir stabilitet i grepet.
Innfestningspunkter i fingertupper og sidesømmer hindrer at fôret og membran følger med hånden ut.
Ekstra Thinsulate-fôr i håndbaken gir en varm og smidig hanske med god fingerfølelse, passer ned til -15 grader.
Åpen mansjett med strikk gjør hansken komfortabel og enkel å ta av og på. Refleksdetaljer på mansjetten og håndbaken for økt synbarhet. Passer for bygg og anlegg utendørs i kjølige miljøer.


24-11-2015;
Er du redd for å falle på isen? Vi har brodder!

Mange gruer seg for å bevege seg ut på glattisen, ikke minst fordi underlaget, med en blanding av is, gammel og ny snø, asfalt, sørpe og salt på veien gjør det vanskelig å holde seg på bena. Vil du gå trygt på glatte vinterveier, er det brodder som gjelder.

Les vårt nyhetsbrev her!

17-11-2015;
Gullfargede hørselvern til bygg- og industriarbeidere

Personlig verneutstyr skaper en sikrere arbeidsplass – det er Zeklers motto. Nå lanseres et begrenset antall fargeglade hørselvern for å gi brukeren muligheten til å uttrykke sin personlighet på arbeidsplassen. Forhåpningene er at dette skal bidra til at bruken av hørselvern øker. Kolleksjonen lanseres i fire etterspurte farger; gull, rosa, rød og blå.

Å benytte hørselvern i støyende arbeidsmiljøer er en forutsettning for å unngå hørselskader. For å motivere ytterligere til å beskytte seg lanserer Zekler fargeglade hørselvern, som skal appelere til brukerene som etterspør et mere personlig utseende.

– Produsenter av verneutstyr har lenge benyttet farger for å kommunisere hvilken arbeidsoppgave hørselvernet passer til. Vi informerer istedet hvilket beskyttelsesnivå hørselvernet har gjennom et siffersystem, noe som gjør det mulig og tilby beskyttelse i flere personlige farger, sier Ulrika Calzon, produkt- og sortimentsutvikler på Zekler. 

Gull, rosa, rød og blå i begrenset opplag
Zeklers nye hørselvern lanseres i fire ulike farger – gull, rosa, rød og blå. Samtlige farger skifter i metallic, noe som gjør at de skiller seg ut blant andre hørselvern i farger. Produktene lanseres i Zeklers populære modell 401, klasse 1. Blåfarget hørselvern kommer også i modellen 412RDB med taleforsterker, radio og Bluetooth-teknologi.

– Det er utrolig viktig for oss å tilby beskyttelse med et litt annerledes design. Spesielt når vi vet at populære produkter brukes mer enn det motsatte. Med de nye fargene kan vi tilby våre brukere å uttrykke sin personlige stil på arbeidsplassen. Det behøver ikke å bety at livet alltid er ”gull”, men nå kan man i hvertfall være en kamelon, fortsetter Ulrika Calzon, produkt- og sortimentsutvikler på Zekler.

Zeklers fargeglade hørselvern finnes i butikk og hos utvalgte forhandlere fra og med den 2 november.

 

 


02-11-2015;
Guide motarbeider dårlig vær

For tømrere, førskolelærere, transportører og andre aktive yrkesgrupper er det ikke noe alternativ å holde seg innendørs når regnet øser ned – de er avhengige av trygt og godt utstyr for å få jobben gjort. Derfor utvider Guide porteføljen med flere nye vanntette hansker som også holder hendene varme i løpet av en våt og kald arbeidsdag.
Guide ønsker å gjøre arbeidshverdagen til aktive yrkesgrupper sikrere, tørrere og enda mer behagelig med lansering av sesongens nyheter. De nye hanskene er slitesterke, samtidig som de gir et godt grep i en ruskete arbeidshverdag. For å gi de nye produktene en ordentlig utfordring, har den svenske produsenten tatt med seg arbeidshanskene til en av Europas våteste byer, Bergen. Her har en rekke ulike yrkesgrupper testet hanskene i klassisk Bergens-vær.

– Proffene kan ikke holde seg inne når det regner. Å jobbe utendørs innebærer at hendene er ekstra utsatte og det stiller høye krav til riktig beskyttelse. Vårt mål er at flere skal kunne jobbe tørt og trygt, uavhengig av vær og føre. Testen i Bergen viser at dette er fullt mulig, sier Åsa Lindberg Svensson, sortimentsjef hos Guide.
Guides portefølje for vanntette hansker består av nyhetene Guide 22W og Guide 5145, samt klassikeren Guide 14W OutDry.

Les mer her om Guides vanntette hansker

27-10-2015;
Vinterfôret Hi-Vis-bukse i 100% bomull!

1742B er en fôret arbeidsbukse der også Hi-Vis-stoffet er i bomull. Buksen passer ved arbeid hvor det er risiko for gnistsprut. Buksen er designet etter ønske fra våre kunder som trenger beskyttelse mot gnistsprut og samtidig trenger høy synbarhet og beskyttelse mot kulde. For å beskytte ekstra mot kulde er det også snølås nederst på benet og forhøyet ryggparti for å holde korsryggen varm. Denne vinterbuksen er bygd på vår storselgende bukse 174B. Finnes i svart og marine.

Les mer her!

20-10-2015;
Cresto støtter Rosa sløyfe kampanjen i kampen mot brystkreft.

Cresto elsker rosa og for å ha fokus på dette har de laget en limited edition av rosa seler. Fra 16.oktober kan du bli en stolt eier av en rosa Cresto 1128 sele. For å øke oppmerksomheten rundt brystkreft kommer våre instruktører i oktober til å bruke en rosa sele når de jobber.


12-10-2015;
Guide 5145W

Guide 5145W er hansken som holder hendene tørre uten å være klumpete eller for varm! Den er vanntett og har et tynt fôr. Premium-materiale med høy prestasjon gjør den både slitesterk og komfortabel.


06-10-2015;
Kampanjetilbud på Guide 335 og diverse L.Brador produkter!

Tilbudet gjelder t.o.m 1.11.2015 eller så langt lageret rekker. Prisene er eks.mva.
Bestillinger gjøres manuelt hos vårt kundesenter på 22 88 44 10 eller post@skydda.no

 

 

Last ned kampanjen her!

22-09-2015;
Et nytt sortiment hansker som utfordrer skinnhanskene

Fjorårets nyhet, Guide 766 fikk en fantastisk mottakelse. Nå har vi bygget et helt sortiment med samme prisgunstige og slitesterke materiale i håndflaten. Modellene heter Guide 767, Guide 768 og Guide 769W.
I motsetning til skinnhansker har vi her et materiale som tåler å bli vått, og som til og med kan maskinvaskes. Med en belagt håndflate holdes smuss- og fuktighet borte. Verdifullt i de fleste tilfeller!

 

Les mer og se produktene her.

14-09-2015;
Ny L.Brador katalog

Du kan allerede nå bla i den nye L.Brador-katalogen med komfortable arbeidsklær for den moderne håndverkeren. Denne uken går katalogen i trykk og den kan bestilles fra uke 39.

Les i L.Bradorkatalogen her!

01-09-2015;
En lysende innovasjon

CRESTO 1129 er en multifunksjonell sele med selvlysende D-ringer designet for bruk i tøffe miljøer.

Ergonomi og robuste, holdbare materialer gjør at selen både er komfortabel og lett å jobbe i. Selen er fleksibel og har store justeringsmuligheter samt passer for krevende servicearbeid i tøffe miljøer.

​Basert på brukernes behov har vi designet selvlysende D-ringer for økt synlighet.
Disse D-ringene brukes som koblingspunkter for fallsikring, foran og bak. Hvis lyset forsvinner lyser D-ringen og koblingspunktene for fallsikring og/eller redning er raskt tilgjengelige.
- Alt for å spare så mange sekunder som mulig ved en akutt situasjon.
 

Se produktfilm på CRESTO 1129 her

27-08-2015;
L.Brador 6012B

Akkurat i tide til sensommeren presenterer vi en tidløs, tøff bestefarstrøye i vaffelstrikk for den kresne og trendige håndverkeneren. Genseren er i 100% bomull, 215 g/m2.

Les mer om trøyen her!

19-08-2015;
Flukthette kan redde liv ved tunnelbrann!

En enkel flukthette plassert i bilen kan redde livet til bilister ved tunnelbrann.
Norges Automobil-Forbund (NAF) ser på hetten som en god forsikring for landets bilister. Den siste tiden har det vært en rekke alvorlige tunnelbranner i Norge med store skader.

Les mer om flukthetten her!

22-07-2015;
Guide 5532

Denne meget smidige hagehanske i nylon har et håndflatebelegg i PU for å gi et godt og væsketett grep. Hansken har et dekorativt trykk på håndbaken. Den sømløse strikkingen gir ekstra god fingerfølelse og hansken føles luftig og komfortabel.

Les mer her!

06-07-2015;
Stockhausen Stokoderm UV30

Husk å beskytte deg mot solen i sommer. Stockhausen Stokoderm UV30 er en silikonfri solkrem som er lett å applikere.
Inneholder glycerin, kreatin, allantoin og vitamin E.
Solbeskyttelsesfilter som beskytter både mot UV-A, UV-B og UV-C stråling.
Inneholder ikke farge- og konserveringsmidler. Parfymert.

Les mer her

23-06-2015;
L.Brador Genser 6001PS i 4-veisstretch

 L.Brador 6001PS er en komfortabel arbeidsgenser i 4-veisstretch. Den er perfekt som lag to fordi den puster og tørker raskt.

Les mer her

10-06-2015;
Hold deg oppdatert på nyheter fra L.Brador arbeidsklær

På L.Brador's hjemmeside finner du nyheter, produkter, teknisk informasjon og mix&match funksjon.

Gå inn og sjekk hjemmesiden her

02-06-2015;
GUIDE CPN 6225

Meget tynn og smidig hanske med patentert Alycore-teknikk, beskytter mot både kanyler og skjæreskader.


01-06-2015;
GUIDE CPN 6203


Patentert Alycore-teknikk beskytter mot kanyler og skjærende gjenstander i denne diskret svarte hanske. Utviklet for politi- og vekterbruk, men fungerer like bra innen industri og håndverk der risiko for stikk- og skjæreskader finnes.


26-05-2015;
L.Brador Boxer 599B

Oppdag våre nye boxere! De er ikke bare tøffe – de er i myk stretch og har en midjestrikk med ekstra myk innside.


08-05-2015;
L.BRADOR best i test!

L.Bradors nye håndverksbukse 1042PB er best i test i en undersøkelse gjennomført av Ekstrabladet Danmarks største avis. Andre bukser som ble testet var Mascot, Fristads Kansas og Engel Workzone.
1042PB inngår i L.Bradors stretch-program Work Move og finnes akkurat nå hos utvalgte forhandlere. Buksen slippes i vårt ordinære sortiment 1. September.

Se testen på side 12 i Ekstrabladet her!

07-05-2015;
UVEX i-3 9190

Ny innovative vernebrille fra UVEX med meget høy komfort og god passform. Reagerer på lys og garanterer optimalt syn ved at de automatisk blir mørkere på 10 sekunder og får tilbake den opprinnelige fargetonen på 30 sekunder.

Linsene beskytter dessuten mot blending. Brillen har justerbar linsevinkel og myk nesebro av Softflex. Fleksible brillestenger som passer alle ansiktsformer. Permanent linsebelegningsteknikk, som er ripe- og duggbeskyttet.

Les mer om i-3 9190 her!

22-04-2015;
Guide CPN - teknologien bak Alycore – edderkoppen i metallnettet

Med sin multifunksjon er Cut/Puncture/Needle-hanskene her for å revolusjonere bransjen og skape en beskyttelse som er pålitelig, smidig og behagelig.
I Guides CPN-kolleksjon forenes Alycores teknologi med Skyddas erfaring og kompetanse innen utvikling av verneutstyr og arbeidshansker. Ved å bruke Alycore i vernehansker skapes et helt unikt produkt som både beskytter mot de klassiske kuttskadene - men som også beskytter mot punktering forårsaket av spisse gjenstander, f.eks. nåler, stikkende busker eller knuste glassflasker.
Resultatet av samarbeidet har blitt arbeids- og vernehansker som tilbyr uovertruffen beskyttelse og som er smidig og fleksibel.

Se produkter og film om CPN her

23-03-2015;
THE #1 HELPER

Se våre nye tøffe arbeidsklær basert på våre populære og brukervennlige håndverksbukser, overdeler og jakker har vi laget en kolleksjon med arbeidsklær for våre beste medhjelpere. Vi har tatt med en masse nyttige og brukervennlige funksjoner fra våre modeller for voksene. Passe perfekt til den lille snekkeren, rørleggeren eller gartneren uansett om man er jente eller gutt.

Se hele vår tøffe barnekolleksjon her

19-03-2015;
Visste du at?

Visste du at din innsats kan mer enn doble sjansen for å overleve ved hjertestans?

Det er nesten alltid vanlige mennesker som er nærmest når noen blir akutt syke eller det skjer en ulykke. Derfor er det livsviktig at du kan sette i gang med for eksempel hjerte -lungeredning til profesjonell akuttmedisinsk hjelp kommer og overtar. Din innsats kan mer enn doble sjansen for å overleve ved hjertestans. 

Vi tilbyr hjertestarterkurs (D-HLR) i samarbeid med NRR. Ta kontakt med tjenester@skydda.no for bestilling eller mer informasjon.

Les mer om førstehjelpskurs her