21-12-2016;
Oppdatering av hanskestandard EN388 og EN374 - 2016

EN388

Standarden er oppdatert for å bl.a. få et riktigere resultat på nivået på skjærebeskyttelse.

 • Når hansken inneholder et materiale som gjør kniven sløv (et høypresterende skjærebeskyttende materiale) skal EN 388 kompletteres med ISO 13997. Dette bestemmes under utførelse av EN 388 testen og er avhengig av antall sykluser fram til kniven blir sløv. Når nivået på skjærebeskyttelsen er såpass høy at ISO 13997 skal tillegges, er det denne metoden som i stedet bestemmer skjærebeskyttelsesnivået på hansken. Beskyttelsesnivået angis med en bokstav sammen med piktogrammet for EN 388. Nivået angis fra A til F, der F er det høyeste oppnåelige resultatet.
  F.eks. 4422C der bokstaven C indikerer nivået på skjærebeskyttelsen i henhold til ISO 13997.

 • En ytterligere forandring i EN 388 gjelder slitasjetesten på hansken. Spesifikasjonen på slipepapiret har blitt endret. Dette kan påvirke resultatet for slitestyrke.

 • Om hansken har slagbeskyttelse (impact protection) skal det vises ved piktogrammet gjennom bokstaven ”P”.

 • Det vil finnes 3 ulike måter å vise til beskyttelsesnivået:

   

  http://en.mafepe.com/admin/resources/detallespropiedades/fotos/151/mecanicos1.jpg

  Eks. 1:    4 5 4 4 D P

  Eks. 2:    4 X 4 4 D

  Eks. 3:    4 5 4 3 X


   

   

   

  EN374

  Standarden har blitt oppdatert på flere områder.

 • Hanskene kommer å bli klassifisert som Type A, Type B eller Type C avhengig av beskyttelsesnivå og antall kjemikalier den beskytter mot:
  Type A – beskytter mot minst 6 kjemikalier (nytt for 2016)
  Type B – beskytter mot minst 3 kjemikalier (tidigere det høyeste kravet på kjemikaliebeskttelse)
  Type C – beskytter mot minst 1 kjemikalie (tidigere ”Lav kjemikaliebeskyttelse”)
   

 • Hansken testes mot 18 kjemikalier, sammenlignet med tidigere 12. Gjennomtrengningstiden vises i bruksanvisningen (Instruction of Use)
   

 • En test for degraderingsmotstand har kommet i tillegg og skal gjennomføres for hvert testet kjemikalie. Hanskens punkteringsmotstand testes før og etter kontakt med kjemikalier. Resultatet ska vises i bruksanvisningen (Instruction of Use)

   

 • Kravet på at hansken testes i henhold til EN 388 har blitt tatt bort

   

 • Kravet på visning av AQL-nivået har blitt tatt bort. Dette er utelukkende for produksjonskontroll
   

 • Piktogrammet for ”lav kjemikaliebeskyttelse” erstattes med Type C, se nedenfor
   

 • Piktogrammet oppdateres til 3 ulike varianter i henhold til Type A, B och C:
   

 

 

 

 

 

 • Ytterligere én standard har tilkommet, som gjelder beskyttelse mot mikroorganismer som bakterier1 og virus2. Nye krav på merking av denne typen hansker:

 

1                                       2

 

 

 


12-12-2016;
Scott Duraflow - viftedrevet åndedrettsvern

Viftepakke SCOTT Duraflow. Pakke med vifte for 160L, skjerm FH 31, EPDM slange, standardbatteri, lader og 2 partikkelfilter.

Duraflow erstatter Autoflow, men den har flere og bedre funksjoner.
Autoflow hadde en luftstrøm på 120l, og Duraflow har 160l. Den kan spyles ren, hvilket er bra ved saneringsarbeid. Den har også en TH3 godkjenning ved bruk av ansiktsskjerm.


En patentert ansiktsskjerm med høy komfort. Bredt synsfelt og duggfritt glass. Bred tetningskant som er fôret med et behagelig porøst materiale. Passer også for brillebrukere.
Drifttid 4,5-8 timer avhengig av filtertype og betingelser for bruk. Ladetid 4-8 timer.
IP klasse 67 med pluggede filterporter.

Samsvarer med EN 12491 TH3 og EN 166 1B.


28-11-2016;
Hodevern i Hi-vis

Flere store aktører kommer med påbud om hodevern med Hi-vis.
Sjekk vårt sortiment med hodevern i Hi-vis.
hi-vis-sortiment

Vi har også arbeidsklær, hansker og luer i hi-vis så du er synlig i mørket.


23-11-2016;
Arbesko vintersortiment 2016/2017

Skodd for vinteren? Eller kom den litt brått på?
Vi forsyner deg og dine kunder med markedets beste og bredeste vintersortiment.
Vi har generasjoner av erfaring med nordiske vinterforhold og kompromissløs kvalitet, våre helt unike tekniske og patenterte løsninger sikrer en god vinter for deg og dine kunder. Arbesko er ensbetydende med svensk kvalitetshåndverk av ypperste klasse. Produsert på Arbesko's egen fabrikk i Sverige, av proffer for proffer.

arbesko-vintersortiment-16-17.pdf


27-10-2016;
Trygghet skal være enkelt og lønnsomt

- Når HMS blir for komplisert, går det utover det som egentlig er formålet: å gi de ansatte en trygg og trivelig arbeidsplass, sier ekspert Vegard Aune.

 

Før helga gikk oljeleverandør og IKM-sjef Ståle Kyllingstad hardt ut mot HMS-kjøret i egen bransje. Den profilerte næringslivslederen uttalte til Dagens Næringsliv at urimelige interne krav skapte absurde situasjoner og var svært lite verdiskapende.

 

- Min oppfating er at det finnes en rekke bedrifter som har skapt seg kunstige krav til helse, miljø og sikkerhet (HMS). Dette skaper unødvendig misnøye, irritasjon og kostnader. Trygghet på arbeidsplassen skal være enkelt og lønnsomt, sier Vegard Aune, sjef i Skydda Norge - Nordens ledende leverandør av verneutstyr og HMS-løsninger.

 

I DN-intervjuet, definerte Ståle Kyllingstad HMS som ”At folk skal være like friske når de går hjem fra jobb, som da de kom”.

- Verre er det ikke. Vi må bli kvitt mystifiseringen rundt dette, understreket Kyllingstad - og viste til at han hadde mottatt rapporter på over femti sider da en ansatt var misfornøyd med vernesko og vernehansker.

 

Videoen av Kyllingstad som hudfletter egen bransje ble forøvrig sett av over 40 000 samme dag som den ble lagt ut.

 

Vegard Aune i Skydda Norge deler IKM-sjefens oppfatning.

- Det er en farlig og unødvendig utvikling når man lager så omfattende rapporter at selv de enkleste grep blir omfattende og vanskelig. I de aller fleste tilfeller holder det å gjøre en risikoanalyse sammen med en ekspert, sammenholde resultatet med kravene i henhold til Arbeidsmiljøloven  og gjøre en avtale med en god HMS-leverandør om levering av det som trengs. Eller aller helst fjerne risikoen forklarer HMS-eksperten.

Aunes tips er å erkjenne at ikke alt HMS-arbeid relatert til verneustyr er livsviktig:

- I henhold til forskriftene opererer vi med tre kategorier, der 1 er ”enkle produkter» ”-kun egnet til å beskytte mot mindre risiko, 2 er produkter som krever en form for tredjeparts godkjenning, men der bruken ikke er forbundet med stor helserisiko. Eksempelvis vernesko, hjelmer og hørselvern. I kategori 3 finner vi utstyr som er helt avgjørende for liv og helse. Dette kan være åndedrettsvern, fallsikring eller spesialprodukter (hansker) for håndtering av kjemikalier. Det sier seg selv at hvis du lager et system der disse kategoriene behandles likt, så sløser du med både tid og ressurser.

Mitt råd er å jobbe tett med din verneutstyrsleverandør og bruk den kompetansen de besitter til å finne trygge løsninger for de ansatte og bedriften.  


03-10-2016;
Guide 5002 - værhansken

Guide 5002 er perfekt når du skal arbeide ute om våren/høsten, og hanskene beskytter hendene dine mot vind og vann. Hansken er fôret, har meget god passform og den er laget av kunstskinn av beste kvalitet. Det gir en meget god følelse. I tillegg til værbestandighet, har hanskene også en rekke smarte egenskaper, for eksempel sømløst tommelgrep, sømløs håndside og forsterket pekefinger, tommel og fingertupper. Et godt valg for deg som arbeider på bygg, som snekker og i parken.

Se filmen om Guide 5002 her!

22-09-2016;
L.Brador 9001

Funksjonalitet, passform og innovative løsninger er stikkord for L.Brador, som lanserer to nye skalljakker til høstens sesong. Skalljakken 9001 er spesielt utviklet til premiumkunden som ønsker en skalljakke med ekstrem slitestyrke. Skalljakken 906P har samme passform som 9001, men har et annet materialvalg og kommer til en lavere pris. 

De fleste som arbeider i bygg- og anleggsbransjen befinner seg i varierende miljøer og ulike værforhold, noe som medfører at klørne må leve opp til strenge krav. Tunge planker som gnager mot skulderen, sprutregn som øser ned eller momenter som setter smidigheten på prøve – samtlige situasjoner krever funksjonelle og solide arbeidsklær.

– Vi skaper arbeidsklær for bygnings- og industriarbeidere i Norden, og klærne er tilpasset for å tåle et varierende klima. Vi har jobbet fram en skalljakke med god passform som både beskytter mot tøffe værforhold samtidig som den puster, holder på varmen og er enormt slitesterk, sier Tommy Larsson, Sortimentschef, L.Brador.

Skalljakke 9001 – bærekraft og funksjon i fokus

Skalljakken 9001 bryter ny mark og er spesielt lagd for kunden som er ute etter det aller beste. Leverandøren F.O.V Fabrics AB* er innovatører av høyteknologiske stoffer, og omfattende forskning og tester har resultert i L.Brador 9001. Materialet TechSteel™ har den unike kombinasjonen av egenskaper som innebærer at det er lett samtidig som det puster, beskytter mot fukt og innehar en fantastisk slitestyrke.

Martindale er et mål på stoffets slitestyrke, og stoffer som brukes i offentlig miljø må holde ca. 50 000 MD for å bli godkjent. L.Bradors skalljakke 9001 har en Martindale-verdi på 1 000 000. hvilket innebærer at stoffet kan hardkjøres i imponerende 1 000 000 omdreininger uten at det går i stykker. Skalljakken har også flere smarte funksjoner – det er blant annet mulig å justere hetten til hørselsvern, og glidelåsen er vanntett. Skalljakken fås kjøpt i butikk i løpet av august. Jakken fås i en svartmelert farge for herre og koster 3 295 kroner.

– I arbeidet med vår skalljakke 9001 fokuserte vi på bærekraft og kom fram til et slitesterkt materiale som gjør det mulig for kunden å bruke jakken i mange, mange år. Vi vil at kunden skal føle at det er hans eller hennes beste kjøp noensinne og samtidig også en langsiktig økonomisk god beslutning, sier Tommy Larsson, Sortimentschef, L.Brador.

Se hvordan klarer L.Brador 9001P seg når den utsettes for tøffe påkjenninger i hverdagen?

21-09-2016;
GUIDE 5001

Med Guide 5001 får du en kraftig hanske som tåler tøffe tak uten at du mister fingerfølelse og grep. Materialene som brukes, er smidige og slitesterke, og med god ventilasjon får brukeren en luftig og sval følelse. Guide 5001 har mange gode egenskaper, blant annet forsterkede partier, sømløs håndside og ergonomisk tommel for best mulig bevegelighet. Hansken er velegnet til for eksempel verksted- og byggebransjen.

Se film om GUIDE 5001 her!

13-09-2016;
Guide 5001 og 5002

Med to nye produkter av høy kvalitet og holdbarhet blir livet nå litt enklere for alle anleggsarbeidere og håndverkere. Guides nye hansker med allroundfunksjon gjør det mulig å legge mange av de tidligere hanskemodellene på hyllen.


For håndverkere som jobber året rundt i forskjellig vær og med ulike arbeidsoppgaver er det gode nyheter at Guides nye serie 5001 og 5002 med sin høye kvalitet og holdbarhet kan brukes året rundt. For mange kommer Guide 5001 og 5002 til å være de eneste hanskene de trenger.

– Det ligger i vår linje å rendyrke vårt sortiment og samtidig skape en enklere hverdag og et enklere liv for våre kunder. Mottakelsen har vært meget positiv. Mange verdsetter at de nå kan ha kun ett par hansker av riktig god kvalitet året rundt, sier Åsa Lindberg Svensson, sortimentsjef på Guide.

5001 og 5002 – tilpasset til varierende vær
Fokuset for de nye produktene har vært funksjon, komfort og holdbarhet. Den store forskjellen mellom 5001 og 5002 er at de er tilpasset til ulike værforhold. 5001 er først og fremst en innendørshanske, men kan også brukes utendørs i tørt vær. 5002 er en utendørshanske som er tilpasset til dårlig vær og kulde (+/-0). Den beskytter effektivt mot væske og holder deg varm takket være ekstra isolering i form av et tynt fôr.

En fordel med de nye produktene er også det smarte materialvalget. Med kun et lag innerfôr unngår man at materialene beveger seg mot hverandre, hvilket gir et bedre grep. Hanskene er dessuten myke og komfortable å ha på. Refleks i kantbåndet og i trykk på hansken, sammen med skarpe konturer, gir deg høy synlighet og høy sikkerhet.

5001 finnes i størrelse 7-12 og 5002 finnes i størrelse 8-12 og anbefalt butikkpris for begge hanskene er 139,- eks.mva.

Hanskene kommer til å finnes i butikk fra september.

Se film om Guide 5001 her

07-09-2016;
Uvex 2 – flytter grenser!

Verneskoene Uvex 2 bygger videre på det vellykkede Uvex 1-sortimentet.
Den robuste Uvex 2-serien med vernesko i beskyttelsesklasse S2 og S3 er optimalisert for å passe til middels tøffe industrielle bruksområder. De passer perfekt til arbeid i industrisektorer som inkluderer kjemisk, transport, logistikk, energi og mekanisk konstruksjon samt i håndverksindustrier. Optimal passform, lav vekt og eksepsjonell temperaturkontroll er alle egenskaper som definerer Uvex 2.

Les mer om Uvex 2 og last ned Uvex 2 bestillingsskjema her:
uvex-2-bestillingsskjema


08-08-2016;
Guide OutDry

Guide Outdry er et sortiment arbeidshansker som ganske enkelt tåler vær, og da mener vi den typen vær som de fleste av oss ikke liker. Det er når regnet blåser inn fra siden, når det er vått, kaldt og ruskete. OutDry er en patentert lamineringsprosess: den vind- og vanntette membranen lamineres direkte på innsiden av hansken gjennom en prosess basert på høyt trykk og høy temperatur. Dette gir et unikt feste av membranen i hansken og stopper eventuelle lekkasjepunkter i for eksempel sømmer.
Jo tøffere arbeid og forhold du utsettes for – jo større behov har du for Guide Outdry.

Les mer om OutDry her!

22-06-2016;
Full fart på L.Brador arbeidsklær og Guide arbeidshansker

GUIDE og L.BRADOR satser langsiktig og ambisiøst med det danske racing teamet - L.Brador-Raceclub

L.Brador-Raceclub stiller med to Supertourisme Turboracere, som kjøres av teameier Kim Rødkjær i bil #73 og Kenneth Jensen i bil #44.

I tillegg stiller teamet med to unge supertalenter Formel Ford.  15 årige Christian Rasmussen, som vant sitt første løp, og den suverene mesterskapsledende, 17 årige Daniel Lundgaard, sønn av den tidligere rally-europamester Henrik Lundgaard.

I Supertourisme seriens andre sesong er feltet vokst til 20 biler og serien vises live på de regionale tv2-kanalene i Danmark.

Les mer på www.raceclub.dk

01-06-2016;
Dette vil Arbeidstilsynet ha slutt på

Siden 2011 har 21 arbeidere falt i døden.
Nå lanserer arbeidstilsynet en nasjonal kampanje for å bekjempe fallulykkene i bygg- og anleggsbransjen.

Fallulykker er et omfattende problem på norske bygg- og anleggsplasser:

• I 2014 ble det registrert 137 ulykker der arbeidere ble alvorlig skadd
• I perioden 2011-2014 skjedde 21 dødsfall
• Halvparten av dødsulykkene skjer under arbeid på tak

I juni, nærmere bestemt i uke 24, vil Arbeidstilsynet over hele landet kjøre en felles aksjon med fokus på fallulykker.
Scott bekrefter at altfor mange bygg- og anleggsarbeidere i hennes distrikt jobber i høyden uten å ta tilstrekkelig hensyn til egen sikkerhet. Det være seg arbeid på tak, i stiger og ulike konstruksjoner.

— Det er arbeidsgivers ansvar å vurdere risikoen og sikre ut fra dette. Skal det eksempelvis være kollektiv sikring, som et stillas, eller benyttes fallsele? Er rekkverket montert høyt nok? Dessverre ser vi altfor mange ulykker, og halvparten av dem skjer under arbeid på tak, bekrefter Scott.

Mørketallene er store. Arbeidstilsynet har merket seg at en del arbeidsgivere, som har utenlandske arbeidere på lønningslisten, lar være å rapportere ulykker. Tidspress, manglende arbeidstillatelse eller lav kjennskap til regelverket kan være noen av årsakene.

— Senest i går hadde vi tilsyn på en bedrift der arbeidere måtte balansere på en smal planke tre meter over bakken uten sikring, sier en hoderystende tilsynsleder.

På Vestlandet var det i fjor mer enn 1300 tilsyn innen bygg og anlegg. På nasjonalt nivå var det mer enn 5000 tilsyn i 2015.

LAST NED VÅR KAMPANJEBROSJYRE HER!

Se våre fallsikringsprodukter her!

30-05-2016;
Ny Cederroth førstehjelpskoffert i størrelse XL.

En robust førstehjelpspakke i hardplast. Kofferten beskytter mot støt, støv og fukt. Plasterautomat på yttersiden av kofferten. God oversikt over innholdet i pakken, med plass til ekstrautstyr. Røde lapper signaliserer at det er tid for påfylling. Kofferten synes på avstand

Les mer her

18-05-2016;
Øreklokke PELTOR WS Lite-Com

WS Lite-Com er et effektivt hørselvern med integrert kommunikasjonsradio med Bluetooth-tilkobling for kommunikasjonsenheter, DECT eller mobiltelefon. Man kan lytte til musikk fra mobilen, webbradio, Spotify, podkast via Bluetooth i headsetet.
Telefonsamtaler kan håndteres samtidig som anrop til kommunikajsonsradioen. Lyden fra telefonen høres da i venstre klokke og komradioenes lyd høres i høyre klokke. WS Lite-Com har en nivåavhengig medhørfunksjon. Via stereo-mikrofoner på headsetet kan du høre lyd fra omgivelsene, som f.eks. samtale, maskinlyd og varselsignaler, uten å måtte ta av øreklokken og risikere din hørsel.
Den nivåavhengige funksjonen demper impulslyd til maksimalt 82 dB og svak lyd forsterkes slik slik at du til og med kan høre den bedre enn uten headsetet.


Surround (Lydnivå for lyd i omgivelsene): Forsterkning av omgivelseslyden reguleres med nivåvelgeren.
Volume (Lydnivå fra komradio): Lydnivået på radiosignalet som er mottatt i Lite-Com.
Channel (Kanal): Innstilling av kanal for sending og mottaking. Kanal 1-8.
Vox (Stemmestyrt sending): Innstilling av mikrofonfølsomheten. Stemmestyringen kan slåes av og man kan kun regulere ved å trykke på PTT-knappen.
Squelch (Brussperre): Innstilling av følsomheten på brussperren. Kan justeres i seks nivåer. I nederste nivå er brussperren frakoblet.
Sub channel (Toneselektiv sending og mottak): Toneselektiv sending og mottak innebærer at enkelte lavfrekvente toner må sendes sammen med tale for at en radiomottaker skal gjengi sendingen. Dette gjør at flere brukere kan bruke den samme kanalen uten at de trenger å lytte til hverandre.
Power (Uteffekt): Radioen har to effektinnstillinger: LO = 25mW og HI = 150mW. PTT (Manuell sending med Lite-Com-radioen): Sending via Lite-Com-radioen skjer med PTT inntrykt.
Antivox innebærer at talestyrt sending er blokkert når andre sender, og det er da bare mulig å sende med PTT.
Automatisk avslag: Skjer etter to timer hvis det ikke er blitt trykket på noen funksjonstaster.

Samsvarer med PPE-direktiv 89/686/EEC samt tilpassede deler av Europastandard EN 352.

 

Finn forhandler her

12-05-2016;
Zekler 36

Vi synes det skal være lett å beskytte seg. Derfor lanserer vi – sannsynligvis bransjens letteste vernebrille (rett under 16 gram). Tanken med Zekler 36 er at de knapt skal merkes. De er for deg som vil ha lette og komfortable vernebriller, som du også kan føle deg fin med. Anders Kristiansson har designet brillen, samme designer som tidligere arbeidet med formen til Zeklers populære kolleksjon Nordic Line. Takket være den tekniske utviklingen og gjennomtenkte materialvalg har vi kunnet lage en veldig lette og behagelig vernebrille uten å fire på sikkerheten.

Les mer her!

04-05-2016;
Solkrem Stokoderm Sun Protect 30 Pure

Hudkrem med UVA, UVB og UVC beskyttelse. Solbeskyttelse for profesjonelt bruk med UVB 30 og fem-stjerners UVA beskyttelse. UVC 35 beskyttelse mot kunstige stråler som dannes i enkelte industrielle prosesser, for eksempel sveising. Vannavvisende. Fri for parfyme- og fargestoffer.


31-03-2016;
Skydda Norge blir eget selskap

Skydda - Nordens fremste leverandør av HMS-løsninger og personlig verneustyr - forlater B & B Solutions og blir eget selskap i Norge.

- Vi er allerede markedsledende på løsninger og produkter for personlig verneutstyr og arbeidsklær i Nord-Europa. Ved å bryte ut av B & B Solutions og etableres som eget selskap, ønsker vi å bli en enda tydeligere merkevare og ytterligere styrke vår posisjon i markedet, sier Vegard Aune, daglig leder i Skydda Norge.

Fra og med 1. april står selskapet på egne bein.

I Norge omsetter Skydda for omlag 250 millioner kroner årlig, og er annerkjent for sin sterke kompetanse og fagkunnskap. De siste årene har selskapet dessuten blitt svært profilert gjennom sitt samarbeid med Norges Skiforbund og langrennslandslaget.

-  Norges Skiforbund har som mål å befeste sin posisjon som verdens beste langrennsnasjon. Skyddas mål er å være best i Norden på HMS-løsninger og verneutstyr. Gjennom felles verdier og ambisjoner har vi stadig utviklet oss sammen, og nå starter vi i Skydda på et nytt kapittel, forklarer Aune.

Etableringen av Skydda som eget selskap, vil i utgangspunktet ikke ha noen betydning for bedriftens eksisterende kunder. Aune ønsker imidlertid at hans firma - som fortsetter å ha hovedkontor på Kolbotn - skal utvide porteføljen ytterligere.

- Nå er vi et fullblods selskap med egen identitet, og vi kan for alvor ta eierskap til alle kundeavtaler. I løpet av året lanserer vi vår egen e-handelsplatform og våre produkter vil være tilgjengelige i flere kanaler enn tidligere. Kundene vil også merke at vi kommer til å ha økt fokus på Skyddas egne varemerker Guide, L.Brador og Zekler. Nå gleder vi oss bare til å komme i gang! smiler Vegard Aune.

 


29-03-2016;
Kvinner kan!

Vi har lenge lurt på hvorfor kvinner skal nøye seg med bare versjoner av menns arbeidsklær.

Nå gjør vi noe med saken og lanserer en kolleksjon med dameklær som skal forandre bransjens bilde av hvordan arbeidsklær for kvinner skal kjennes, sitte og se ut. Selvfølgelig med stretchbukser, passform og funksjonalitet i sann L.Brador-ånd!
 
 

Les og se mer om damekolleksjonen på L.bradors hjemmeside

14-03-2016;
Zekler Bluetooth øreklokke 412RDB

Telefonen blir et stadig viktigere verktøy for mange i det daglige arbeidet, og det å kunne bruke hørselvern med Bluetooth® teknologi letter arbeidsdagen betydelig.

Hør trådløst på din favorittmusikk, radiokanal, snakk i telefon eller bruk hørselvernet uten noen lydkilde. Zeklers hørselvern med Bluetooth®-teknologi er utviklet med nivåavhengig taleforsterker slik at du alltid har kontakt med omgivelsene, også ved innkommende telefonsamtaler. Lydkilden slås automatiskt av ved en telefonsamtale, for så og starte opp igjen etter avsluttet samtale. Du behøver heller ikke å justere volumet når du befinner deg i et varierende lydmiljø, det tar hørselvernet seg av for deg. En robust mikrofon med en effektiv støyundetrykking for å kunne gi en klar og tydelig kommunikasjon- ja, den får du på kjøpet.

Slike saker, som kan være avgjørende for om du får brukt hørselvernet hele arbeidsskiftet, har vi tenkt på. Dessuten har vi gjort bruken så problemfri som mulig – enkel å koble til og enkel å bruke. Det eneste du behøver å tenke på er ditt arbeid og å ha det gøy på jobben – om det så innebærer å dra vitser med jobbkameratene eller å dra et luftgitar-riff.

Se Zeklerfilmen her!

23-02-2016;
Sjekk vår nye stretch arbeidsbukse - L.Brador 1052PB!

I produksjonen av nyheten 1052PB har vi utgått fra originalen fra 2012 og finslipt detaljene – alt basert på deres feedback! Resultatet er en bukse med en smalere passform, ventilasjon med glidelås på innsiden av låret og romsligere hengelommer.  
 

www.lbrador.com

22-02-2016;
Nå finnes vår nye Workbook Spring/Summer 2016 ute på nettet.

Få en sneakpeak på vår nye vårkolleksjon, som snart finnes i alle butikker. Den består bl.a av neste generasjons stretchbukse og den nye damekolleksjonen. Se og nyt!

Se vårnyhetene her!

25-01-2016;
Varmesåle ADAPT Hotties

Sålen er perfekt for den som fryser når man er ute og går. I hver forpakning inngår det 3 stk. Toe Warmer (varmeposer). Plasser Toe Warmer med den selvklebende siden nedover i det utskårede området på undersiden av sålen for maksimal effekt. Det kan ta opp til 20 min. før Little Hotties Toe Warmer når sin maksimale varme. Den varmer i ca. 5 timer. Leveres i dame og herre størrelse.

Les mer her

13-01-2016;
Vinterjakke L.Brador 525P

Fôret vinterjakke som er vanntett og vindtett med gode pusteegenskaper. Jakken har kroppsnær passform. Forlenget i rygg for å holde korsryggen varm. Trippel stolpe i front beskytter glidelåsen mot slitasje, gir bra vindbeskyttelse og fremfor alt beskyttelse mot at fuktighet trenger inn. Forsterkninger i Cordura på utsatte partier. Regulerbar i midje og i nedkant for best mulig passform. Tovegs glidelås. Regulerbar og avtagbar hette. Fleecefòrede lommer og innvendig fleeceforet krage som er ekstra høy i nakken. Forbøyde ermer. Strikket indre mansjett i ermet beskytter mot vind og kulde.

Vi har et stort sortiment av vinterjakker.

Sjekk vårt sortiment her!

04-01-2016;
L.Brador 718 UP

L.Brador 718 UP er helkroppsundertøy for å holde fremfor alt korsryggen varm. Leveres i blå og grå farge. Meget myk og behagelig merinoull for maksimal varme. Polyester på innsiden for beste fukttransport. Forsterkede albuer samt tommelgrep. Åpning bak med glidelås. Materiale: 50% merinoull, 50% polyester. 230 g/m². Oppfyller kravene i henhold til Øko-Tex-standard.

Sjekk vårt undertøy her!