Skydda profilering

Skydda tilbyr markedets mest effektive løsning for å innfri kundens ønske om å profilere seg. Dette på markedets bredeste sortiment innen arbeidsklær med ledende varemerker i spissen.

Vi hjelper deg med å velge riktig plagg og type merking, med bakgrunn i vår kompetanse, for å finne den beste løsning for hver enkelt kundes behov. Vi lagrer profileringsmaler, logotyper og historikk på kundenivå i en database. Vi tilbyr også raske og sikre leveringsløsninger uten mellomledd.

Vår ordreflyt gjør det mulig å følge med på hvor din kundes ordre befinner seg og beregne leveringstider. Vår systematisering av artikler og tjenester gjør det enkelt for deg å gi pris på produkter og profilering til din kunde.

Vi tilbyr også veiledning innen våre system og verktøy - for en enklere hverdag.

Kontakt

KONTAKT FOR SLUTTBRUKER

Kontakt din lokale forhandler.

KONTAKT FOR FORHANDLER

Skydda Norge AS
PB 625, 1411 Kolbotn

Tlf.: 22 88 44 10, Fax: 22 88 44 40
post@skydda.no

 

Varmetransfer

PLOTTER

Navn, stilling, siffer mm. En enkel og ryddig måte å profilere arbeidsklær på. 

FLOkKTRANSFER

På svært detaljert motiv hvor ikke direkte broderi fungerer, men hvor du fortsatt vil ha en litt mer eksklusiv følelse.

REFLEKS

Det er mulig å få refleks i mange ulike varianter. Tekst eller logotyper. 

Brodering

Vi broderer med en moderne teknikk og av høyeste kvalitet. Vi gir gjerne tips på design og plassering for å profilere nettopp ditt firma på beste vis. Logotypen eller motivet syntes tydelig og gir et stilrent og seriøst utseendet. 

VEVDE/BRODERTE MERKER

Vevd eller brodert merker er et godt alternativ for å merke arbeidsklær når du ikke kan trykke eller brodere direkte på plagget. Merket kan man velge å enten varme eller sy på.

Spesialsøm - arbeidsklær

Er det ønskelig med spesialtilpassede klær er dette selvfølgelig også en mulighet. Våre kunnskapsrike medarbeidere syr eller legger til funksjoner etter ønske. F.eks. refleks på sømmen, benforlenging, benforkorting, påsydde knelommer, ID-kortlomme  m.m.

Personpakker

Rett plagg til rett person til rett tid. Vi personpakker etter ønske. Bare å dele ut.

Mer enn bare klær

stempeltryKk

Ideelt for profilering av hjelmer og briller. Trykk påføres med en silikonpute som formes etter underlaget. Slitesterkt og værbestandig.

KlistREMERKE

Vi leverer formskårede klitremerker med meget høy klebrighet. 

RefleKS

Klistremerkene kan man også bestille i refleksmateriale med samme høye kvalitet som over. 


Utforme markedsmateriell

Artikkelnummer: 777700011
Varighet: 2 uker
Pris: 990,- timen

Vi hjelper deg med markedsføring, enten det er i form av digitalt materiale eller en god gammeldags DM. Vi ser at det i stor grad er de samme teknikkene og mekanismene som gjelder på nett som på papir; det viktigste er nemlig hvem du snakker med og når du gjør det. 


Katalogproduksjon

Artikkelnummer: 777700012
Varighet: 2 uker
Pris: 990,- timen

Skydda kan produsere en ryddig oversikt over produkter med bilder, informasjon og artikkelnummer. Dette til for eksempel et anbud, et butikksortiment eller lignende. Vi tilbyr skreddersydde løsninger tilpasset ditt behov. 

Kommunikasjon er en viktig prosess i ethvert tilbud da det legger vekt på kundens subjektive opplevelse av produktet. Vi jobber med bransjer vi kjenner godt og har derfor mye å bidra med. Med godt forarbeid blir den kreative prosessen enklere  og resultatet bedre.