Laddar
Laddar
Laddar
/wcsstore/CAS/Skydda/Attachment/News/NO/2021/elyte-570px.jpg

Elyte Desinfeksjonsspray – effektiv overflatedesinfeksjon

2021-03-05
Fogging gjøres enkelt ved at en motordrevet sprøyte som produserer en fin tåke med mikrodråper av desinfeksjonsmiddelet Elyte, som legger en hinne over de områdene som skal desinfiseres. Med denne metoden kan man raskt dekke et stort område, og fordi væsken fordamper av seg selv trenger man ikke å vaske eller tørke av flatene etterpå. Dette gjør metoden veldig tidseffektiv og enkel.
Elyte er godkjent av Statens legemiddelverk som kjemisk desinfeksjonsmiddel til bruk i helse- og sykepleie. Desinfeksjonsmiddelet er biologisk nedbrytbart, og kan derfor benyttes både utendørs og innendørs, og er helt trygt for ammende og gravide. Elyte eliminerer mikroorganismer som sopp, bakterier og virus på kort tid, og bidrar ikke til utvikling av multiresistente bakterier.

Desinfeksjonsmiddelet er ikke brennbart, og derfor er det ingen restriksjoner eller risiko med tanke på lagring, transport eller miljø.

Hvor kan Elyte spray brukes?

Elytedesinfeksjonsspray er en skånsom og effektiv form for overflatedesinfeksjon, og er godt egnet til de fleste bruksområder. Fordi desinfeksjonsmiddelet er alkoholfritt så passer det til bruk på overflater og gjenstander som må desinfiseres ofte. Desinfeksjonssprayen vil ikke slite på klær, tekstiler eller andre sensitive materialer. 

Områder sprayen er velegnet for bruk: 
* • Kontorer
* • Håndtak
* • Arbeidsutstyr og verktøy
* • I bilen
* • Venteværelser og felles oppholdsrom
Hva kan desinfiseres med fogging?
Noe av det som gjør fogging så effektivt, er at det kan brukes overalt. Det er ikke noe behov for å ta hensyn til miljø, hud, tekstiler eller andre sensitive overflater på grunn av at desinfeksjonsmiddelet er skånsomt, og nedbrytbart. Fordi fogging er er så effektivt, er det veldig godt egnet til overflater og utstyr som må desinfiseres ofte, slik som dørhåndtak, betalingsterminaler, seter på kollektivtransport og i venteværelser, knapper i heisen, og apparater på treningssenter. I tillegg er det tilpasset desinfeksjon av utstyr i industri, bygg og anlegg, skoler, butikker og kafeer. Elyte er også tilpasset privatpersoner og husholdninger og desinfeksjonssprayen kan blant annet brukes i bilen. 
Desinfeksjonsvæsken er biologisk nedbrytbar, det er ingen lukt til den, i tillegg er den giftfri og ikke etsende. Den er trygg å bruke for gravide og ammende, den er ikke allergifremkallende og utvikler ikke bakterieresistans. Den etterlater heller ingen skadelige restprodukter.

Hvem kan ta i bruk fogging for desinfeksjon?

Fogging passer for alt fra privatpersoner til profesjonelle renholdere. Dette er fordi det ikke kreves spesialkompetanse for å bruke en fogger, og man behøver ikke ta hensyn til miljø da Elyte er biologisk nedbrytbart.

Eksempler på hvem som kan bruke fogging:
Privatpersoner og husholdninger
Renholdselskaper
Skoler og barnehager
Helseinstitusjoner 
 • Butikker 
Offentlige kontorer
Industri
Hotell og storhusholdninger
Idrettsanlegg 

Slik kommer du i gang med fogging

Kompressordrevet Fogger Elyte 

Kompressordrevet Fogger Elyte kommer i en koffert med hjul, som er enkel å transportere. Med en kapasitet på 1 liter, kan man effektivt dekke romstørrelser på opp mot 25 m2, eller opp til 60m3. Foggeren kan brukes både håndholdt, og til stasjonært bruk. Enheten har en innebygget 230 volts gast kompressor, og veier 20 kilo. Den fungerer ved at kompressoren produserer en tåke av desinfeksjonsmiddel som legger seg på overflatene og gjenstandene i rommet. Desinfeksjonsmiddelet eliminerer alt av sopp, bakterier og virus, og tørker selv inn etter kort tid.

Elektrisk viftedrevet Fogger Elyte 

Et håndholdt apparat for desinfeksjon av alle typer overflater og gjenstander. Den er kompakt og bærbar med en kapasitet på 4 liter og en vekt på 3,5 kilo. Den fungerer ved at den raskt og effektivt fyller store områder med en desinfiserende tåke, som legger seg på alle overflater. Desinfeksjonsmiddelet reagerer med sopp, bakterier og virus og eliminerer det på få minutter. På grunn av de mikroskopiske dråpestørrelsene i tåken er dem svært drøy i bruk. Med den største kapasiteten av foggerne, med 4 liter kan den raskt og effektivt desinfisere områder på opp til 100m2. 

Desinfeksjon Elyte 

Desinfeksjonsmiddelet Elyte er effektivt, alkoholfritt og helt trygt å bruke. Det er skånsomt, med en PH-verdi på 6,5-7 og vil ikke tørke ut huden. Virkestoffet i desinfeksjonsmiddelet er hypoklorsyre, som utvikles gjennom elektrolyse av rent vann og salt. Det er helt trygt og er godkjent for bruk i statens legemiddelverk. Det bidrar ikke til utviklingen av multiresistente bakterier, og er effektivt mot alle typer virus, sopp og bakterier. Det er trygt for bruk innendørs så vel som innendørs. Elyte kommer i 0,5 liter sprayflaske, 0,5 liter refill flaske, eller 5 liters kanne.