Laddar
Laddar
Laddar

Et bærekraftig alternativ som oppfyller kravene

2022-05-12
Guide ENVI™ er en arbeidshanskekolleksjon som kjennetegnes av nye, miljøvennlige produksjonsmetoder med veldig lavt energiforbruk, og bærekraftige materialer fra organiske råvarer.

Geir Ole Andersen jobber som KAM i Guide Gloves i Norge, han forteller Skydda at han er stolt over å kunne vise frem ENVI hansken som et flaggskip-produkt til kundene sine.

- Det er flere og flere kunder som setter krav til oss i Guide som leverandør og produsent på å utvikle bærekraftige produkter, sier Geir Ole.

Guide ENVI™ er en arbeidshanskekolleksjon som kjennetegnes av nye, miljøvennlige produksjonsmetoder med veldig lavt energiforbruk,  og bærekraftige materialer fra organiske råvarer.  Dette er arbeidshansker med optimal beskyttelse, ergonomiske egenskaper og høy bruksytelse.

ENVI™-hansker er et bærekraftig alternativ til tradisjonelle PU-hansker, samtidig som de oppfyller brukernes krav til beskyttelse og brukervennlighet.

Hanskene produseres uten vann, i motsetning til tradisjonelle PU-hansker der det brukes rundt 5 liter vann per par. De krever dessuten 40 % mindre energi under produksjonen og er helt frie for skadelige kjemikalier, noe som gjør dem til de eneste PU-hanskene som er godkjent for næringsmiddelhåndtering i henhold til Eurofood og FDA.

Hanskene er også OEKO-TEX® sertifiserte som står for at produktet inneholder trygge tekstiler, og skal ikke inneholde allergifremkallende fargestoffer eller kreftfremkallende fargestoffer. Merket gir også en garanti for at produktet er testet for innhold av klorerte fenoler, etsere og organiske tinnforbindelser som er allergi og hormonforstyrrende stoffer.

Geir Ole forklarer at med ENVI som står for Environmental Initiative, har Guide Gloves som mål å bli det mest bærekraftige selskapet i bransjen.

ENVI hansken kan bestilles her på Skydda.no.

Skyddamagasinet

I Skyddamagasinet kan du lese bransjeartikler, intervjuer og mye interessant om tjenester og produkter Skydda Norge tilbyr.

Les og last ned PDF:

Skyddamagasinet #1

Skyddamagasinet #2

Skyddamagasinet #3