Laddar
Laddar
Laddar

Gode arbeidssko

2018-05-24
- Gode arbeidssko skal beskytte mot utvendige støt og slitasje. Vår nye modell sørger også for at foten unngår gnagsår og gnissing fra innsiden, forklarer markedssjef Karoline Klatran i HMS-eksperten Skydda Norge.


 

Skydda er en av landets ledende leverandører av HMS-løsninger og personlig verneutstyr. Sammen med produsenten Arbesko lanserer de nå en ny, smidig kolleksjon utviklet  for bygningsarbeidere, håndverkere og industriarbeidere som er mye i bevegelse. Navnet på den nye skoserien er Arbesko Umeå.

 
Dekker bredt behov

Skoserien Umeå består av tre ulike modeller som skal dekke ulike behov hos sluttkundene.

- Uansett om du jobber innendørs eller utendørs, i sommervarme eller i ruskete høstvær, har vi en sko som passer deg. En selvfølge er at den skal sitte godt på foten. Der foten bøyer seg, skal også skoen gjør det, uten at man mister grepet. Snøringssystemet gjør det enkelt å justere passformen, og å ta av-og-på skoene. At modellene er helt sømløse på innsiden, sørger for at gnagsår og gnissing er et ikke-tema, forklarer Karoline Klatran. 


Modellene

 Arbesko Umeå 929 er en ekstra luftig vernesko. Perfekt for montører innen industri og håndverkere som jobber utendørs på sommeren. 929 har et bra hælgrep, er stabil og sitter godt på foten, og er uten gnagende sømmer. Den spesielle snøringen gir bedre plass for tærne og ett bra grep rundt hælen. Skoen har dessuten slitesterk tåbeskyttelse og en såle som tåler gjødsel og gress.

Arbesko Umeå 939 er en luftig vernesko med den siste teknologien utviklet for håndverkeren innen  bygg, VVS og EL som beveger seg mye. Den er smidig, men likevel stabil. Ideell når du sitter på huk eller klatrer opp en stige. Skoen er komfortabel, uten gnagende sømmer. 939 puster, men klarer lettere regn, har en slitesterk tåbeskyttelse og tåler gjødsel og gress.

Arbesko Umeå 949  er en kraftig, vannavvisende verneskolett tilpasset utendørsbruk. Den passer utmerket for bygningsarbeidere og gartnere. Komfortabel, uten gnagende sømmer. Den spesielle snøringen gir godt grep og et jevnt trykk over foten. Skoletten har slitesterk tåbeskyttelse og et sikkert grep som hindrer at skoen åpner seg ved slag mot foten. 949 tåler gjødsel, gress og leire. 

Skyddamagasinet

I Skyddamagasinet kan du lese bransjeartikler, intervjuer og mye interessant om tjenester og produkter Skydda Norge tilbyr.

Les og last ned PDF:

Skyddamagasinet #1

Skyddamagasinet #2

Skyddamagasinet #3