Laddar
Laddar
Laddar

Et bærekraftig alternativ som oppfyller kravene

2022-05-12
Guide ENVI™ er en arbeidshanske som kjennetegnes av nye, miljøvennlige produksjonsmetoder med veldig lavt energiforbruk, og bærekraftige materialer fra organiske råvarer.

Geir Ole Andersen jobber som KAM i Guide Gloves i Norge, og han forteller Skydda at han er stolt over å kunne vise frem ENVI-hansken som et flaggskip-produkt til kundene sine. 

- Det er flere og flere kunder som setter krav til oss i Guide som leverandør og produsent på å utvikle bærekraftige produkter, sier Geir Ole.

ENVI™-hansken GUIDE 3304 produseres med minimalt vannforbruk, i motsetning til tradisjonelle nitrilhansker der det brukes betydelige mengder vann i produksjonen. Produksjonsmetoden som benyttes krever mye mindre energi, og er helt fri for skadelige kjemikalier.

Hansken er også OEKO-TEX® sertifiserte,  som står for at produktet inneholder trygge tekstiler, og skal ikke inneholde allergifremkallende fargestoffer eller kreftfremkallende fargestoffer. Merket gir også en garanti for at produktet er testet for innhold av klorerte fenoler, etsere og organiske tinnforbindelser som er allergi og hormonforstyrrende stoffer.

Geir Ole forklarer at med ENVI, som står for Environmental Initiative, har Guide Gloves som mål å bli det mest bærekraftige selskapet i bransjen. 

Guide 3304 ENVI er en god all-round monterings- og arbeidshanske med optimal beskyttelse, ergonomiske egenskaper og høy bruksytelse. Hansken er berøringsskjermkompatibel, og anbefales ved bruk av enheter med berøringsskjerm. ENVI passer for de som arbeider med montering og ferdiggjøring, lett industri, logistikk eller for butikk- eller lagerarbeidere.

ENVI hansken kan bestilles her på Skydda.no.

Skyddamagasinet

I Skyddamagasinet kan du lese bransjeartikler, intervjuer og mye interessant om tjenester og produkter Skydda Norge tilbyr.

Les og last ned PDF:

Skyddamagasinet #1

Skyddamagasinet #2

Skyddamagasinet #3