Product image
  • Laddar

E-spray Elyte Fogger

E-spray Elyte Fogger

Produktinformasjon
Beskrivelse
Beskrivelse

Elektrostatisk hygieniseringsteknologi, E-Spray, er en profesjonell pistolsprøyter som bruker prinsippet om elektrostatisk induksjon for å distribuere desinfeksjonsløsninger effektivt og jevnt på overflater.

  • E-Spray er lett og veldig behagelig, drevet av et litiumbatteri (inkludert) som lar deg utføre hygienisering i flere timer, fritt og hvor som helst, uten å bli bundet av en kabel. Løsningen sprayes i veldig små og lette dråper, som når hvert punkt i området som skal behandles og legger seg effektivt. Gjennom den elektrostatiske ladningen tiltrekkes dråpene av den målrettede overflaten, og mens de legges ned skaper de et desinfiserende belegg.
  • Bakterier og bakterier sprer seg veldig raskt og legger seg i tette hjørner og skjulte flekker. Å desinfisere effektivt for hånd tar veldig lang tid og krever uoverkommelige kostnader. I tillegg er det mange områder som er vanskelig å desinfisere ordentlig, for eksempel tastaturer og telefoner på kontorer, eller kasser i supermarkeder eller butikker.
  • En elektrostatisk ladet spray kan nå hele målområdet jevnt, helt ned til de mest skjulte punktene. Skyen av ladede partikler omslutter overflaten fullstendig og renser alle deler av den.
  • Elektrostatisk hygiene gjør det mulig å belegge en overflate raskt og jevnt med en desinfiserende løsning. Den elektrostatiske applikatoren gir en elektrisk ladning til løsningen. De ladede molekylene frastøter hverandre, slik at de holder jevn avstand fra hverandre, men samtidig tiltrekkes de av overflaten som skal behandles. Styrken til de ladede partiklene er større enn tyngdekraften, så de blir umiddelbart tiltrukket av overflaten og faller ikke til bakken.
  • Attraksjonen sørger derfor for at alle partiklene i løsningen legger seg på overflaten, og skaper dermed en 360-graders dekning uten å utelate noen områder.
Artikler
Henter artikkelinformasjon