Laddar
Laddar
Laddar

Team Skydda

I Skydda Norge er vi glade mennesker – og glad i mennesker. For oss er det nemlig én ting som er viktigere enn alt annet: trygghet på arbeidsplassen.

Hver eneste dag jobber alle våre ansatte for at de som arbeider innenfor industri, bygg og anlegg og oljebransjen skal gå hjem fra jobb like uskadet som da de kom. Og vi vet hva vi driver med. Blant våre medarbeidere finner du bransjens mest kompetente og erfarne rådgivere innenfor helse, miljø og sikkerhet.

Å jobbe med oss betyr at du får tilgang til unik kunnskap og erfaring. Vi er bransjeledende på tjenester og service, og som kunde hos oss får du tilgang til markedets beste produktsortiment. I Skydda Norge anbefaler vi alltid riktig produkt basert på ditt behov. Og vi er lette å jobbe med!

Smarte verktøy og kunnskapsrike ansatte gjør at Skydda Norge alltid er tilgjengelige på en hurtig og effektiv måte. For helse, miljø og sikkerhet på arbeidsplassen må være enkelt, effektivt og lønnsomt. Dét kan du være trygg på at vi i Skydda Norge tar på alvor.

Skyddamagasinet

I Skyddamagasinet kan du lese bransjeartikler, intervjuer og mye interessant om tjenester og produkter Skydda Norge tilbyr.

Les og last ned PDF:

Skyddamagasinet #1

Skyddamagasinet #2

Skyddamagasinet #3