Laddar
Laddar
Laddar

Skydda i korthet

Skydda er en del av Bergman & Beving konsernet som forsørger industri- og byggesektoren i Nord-Europa med verktøy, forbruksmateriell og komponenter. Skydda er en av de ledende leverandører av løsninger og produkter for personlig verneutstyr i Nord-Europa. Vår misjon er å gjøre våre kunders hverdag ENKLERE, SIKERE og mer LØNNSOM ved å utvikle og selge de riktige løsningene innenfor personlig verneutstyr. Skyddas sortiment finner du hos din lokale industri- og byggevarehandel. Finn nærmeste forhandler.
 

Skyddas historie strekker seg tilbake til 1928. I snart 90 år har vi utstyrt profesjonelle brukere innen bygg- og industrisektoren med både produkter og kunnskap. Skydda ble et eget selskap i 1997 og har siden den gang utviklet seg til å bli markedsledende i Norden innen personlig verneutstyr.
 

Skyddakonseptet finnes i dag representert i Norge, Sverige og Finland. 
 

Skydda inngår i Bergman & Beving som eier og foredler selskaper som utvikler og markedsfører sterke varemerker til profesjonelle brukere innen industri og bygg – først og fremst i Norden, Baltikum og Polen. Visjonen er å være ledende i Nord-Europa. Bergman & Beving skal være det stedet der fremgangsrike produktselskaper kan ta det neste steget, og bli et ledende varemerke innenfor sine kategorier. Konsernet har i dag 15 varemerker, ca. 1000 ansatte og en omsetting på ca. 3,8 milliarder kroner. Bergman & Beving ble grunnlagt i 1906 og er børsnotert på Nasdaq Stockholm. Les mer på hjemmesiden: bergmanbeving.com

Skyddamagasinet

I Skyddamagasinet kan du lese bransjeartikler, intervjuer og mye interessant om tjenester og produkter Skydda Norge tilbyr.

Les og last ned PDF:

Skyddamagasinet #1

Skyddamagasinet #2

Skyddamagasinet #3