Product image
  • Laddar

Partikkelfilter med høy kapasitet CleanSpace P3

Partikkelfilter med høy kapasitet CleanSpace P3

Produktinformasjon
Beskrivelse
Beskrivelse

CleanSpace partikkelfilter med høy kapasitet for vifteenhetene PRO/ULTRA har lengre levetid sammenlignet med standard CleanSpace-filter (CST1005) på grunn av større filterområde. CleanSpace partikkelfilter er kategorisert som P3-filter, noe som gir effektiv filtrering av luftbårne partikler for optimal beskyttelse. Alle kombinasjonsfiltre, inkludert gass- og kjemikaliefiltre, leveres med integrerte P3 partikkelfiltre for å sikre effektiv filtrering av både partikler og gasser.

  • CleanSpace har utviklet Intelligent Filter Management Technology (IMFT), som forbedrer luftstrømmen gjennom filteret for å maksimere bruken og effektiviteten.
  • Hvert filter identifiseres individuelt med en intern minnebrikke, noe som muliggjør sporing av brukstid og dato ved hver oppstart av CleanSpace ULTRA.
  • Nå gjør denne avanserte elektronikken det mulig å programmere en alarmtid for kombinasjonsfilter, noe som betyr at brukeren blir varslet når et filter har blitt brukt i en forhåndsdefinert tid, for eksempel 100 timer.

Samsvarer med EN12942:1998+A2:2008 TM3

Egenskaper
Egenskaper
Filtertype
Partikkelfilter
Filterklasse
P3
Artikler
Henter artikkelinformasjon
Tilbehør du kan være interessert i