Laddar
Laddar
Laddar
/wcsstore/CAS/Skydda/Attachment/Service/Service/Pictures/NO/toppbanner_Anhuker_signalgiverkurs.jpg

Anhuker- og signalgiverkurs

2022-09-28
Anhuker og signalgiverkurs for sikre løfteoperasjoner | Bestill nå

Anhuker og signalgiverkurs - Tilegn deg nødvendig kunnskap for løfteoperasjoner

Hva kan du oppnå med vårt Anhuker og signalgiverkurs?

Vårt mål er å sikre at personer som arbeider med løfteredskap får nødvendig kunnskap om bruk, vedlikehold, daglig kontroll og kasseringsregler for ulike løfteredskap. Kurset fokuserer spesielt på stropp- og anhukere, signalgivere og andre som daglig jobber med kraner og løft i bygg- og anleggsbransjen, og som bruker ulike løfteredskaper.

Hvem passer kurset for?

Dette kurset passer for deg som bruker løfteredskap og skal utføre tyngre løft med maskiner, kraner og lignende utstyr. Anhukerkurs og anhukerbevis er påkrevd for alle som håndterer på- og avhuking av last, inkludert vikarer, vedlikeholdspersonell og arbeidsledere.

Hensikten med kurset for anhukere og signalgivere

Vårt mål er å gi alle som arbeider med løfteredskaper økt kunnskap om riktig og sikker bruk, for å minimere risikoen for ulykker. Etter å ha gjennomført kurset vil du være bevisst på farene som kan oppstå under arbeid med slike redskaper, og hvordan du kan unngå dem. Du vil også lære effektive signaler for å opprettholde sikkerheten på arbeidsplassen.

Kurs hos oss - Anhuker og signalgiverkurs for sikker løfteoperasjoner

Vi tilbyr anhuker- og signalgiverkurs over hele landet. Vi kan også tilby kurs på engelsk, polsk eller ved hjelp av dyktige tolker. Vi har et omfattende nettverk av høyt kvalifiserte tolker som kan betjene de fleste språk. Vårt læremateriell er tilgjengelig på engelsk, polsk og norsk. Vi har mange fornøyde deltakere som har fått anhukerbevis og nyttig kunnskap om trygghet, signalering og sikkerhet på arbeidsplassen.

Med et anhukerbevis får du et gyldig arbeidsdokument som øker sikkerheten for både deg selv og dine kolleger.

Bestill kurset i vår kurskatalog nederst på websiden og betal enkelt med Vipps, faktura eller Visakort.