Laddar
Laddar
Laddar
/wcsstore/CAS/Skydda/Attachment/News/NO/2019/Februar/fullimage-aktueltside-en-leverandor-skydda.png

Om oss

Skydda er en ledende leverandør av HMS-løsninger og personlig verneutstyr i Nord-Europa. Vår oppgave er å gjøre våre kunders hverdag ENKLERE, SIKRERE og mer LØNNSOM.

Vi har nulltoleranse for arbeidsulykker og skal alltid tilby den beste løsningen for at du skal få en sikker og trygg arbeidsplass.

Skydda Norge er i dag en del av Bergman & Beving-konsernet (omsetning på ca. 5 milliarder SEK og børsnotert på Nasdaq Stockholm). Vår historie strekker seg helt tilbake til 1928. I mer enn 90 år har vi utstyrt arbeidere i bygg- og industrisektoren med produkter og kunnskap.

Internasjonalt er vi tilstede i Norge, Sverige og Finland.

Vår visjon: Vi har nulltoleranse for arbeidsulykker.

Vår misjon: Med dyp kunnskap om den profesjonelle brukerens behov, skal vi tilby den beste løsningen for en sikker arbeidsplass.

Vårt kundeløfte: Alle tjener på riktig sikkerhet

Vi er Skydda Norge!

I Skydda Norge er vi glade mennesker – og glad i mennesker. For oss er det nemlig én ting som er viktigere enn alt annet: trygghet på arbeidsplassen.

Hver eneste dag jobber alle våre ansatte for at de som arbeider innenfor industri, bygg og anlegg og oljebransjen skal gå hjem fra jobb like uskadet som da de kom. Og vi vet hva vi driver med. Blant våre medarbeidere finner du bransjens mest kompetente og erfarne rådgivere innenfor helse, miljø og sikkerhet. Å jobbe med oss betyr at du får tilgang til unik kunnskap og erfaring. Vi er lette å jobbe med, bransjeledende på tjenester og service, og som kunde hos oss får du tilgang til markedets beste produktsortiment.

Dessuten har vi markedets beste e-handelsløsning på www.skydda.no!