Laddar
Laddar
Laddar

Reebok vernesko

2022-03-29
Kombinerer sportsteknologi med verneskoens egenskaper

REEBOK VERNESKO

Reebok vernesko er designet med sportsteknologi for brukere som har lange arbeidsdager. Inspirert av banebrytende idretter, er skoene designet for tungt arbeid i både bygg, lager og industri. Reebok vernesko kombinerer en lett sportssko med funksjonene til en funksjonell vernesko.  Skoene passer utmerket til yrkessjåfører, håndverkere, industri-, lager- og logistikkarbeidere.

Reebok ble dannet av brødrene Joe og Jeff Foster i England i 1958. Selskapet har i alle år konsentrert seg om å lage attraktive sko for sportsmarkedet, og har siden 2005 vært eid av Adidas.  

Reebok har nå valgt å utvikle sko til bruk i arbeidslivet, har de grovt sett brukt velprøvd design og sportsteknologi - og tilpasset dette til brukere som har lange arbeidsdager. Skoens såler følger foten og her får man skotøy som er veldig lette og behagelige å gå med.

MEMORYTECH 

Innleggssålene er laget for Reebok Work verneskoene, og gir tilpasset demping og beroligende komfort. Den myke skummsålen tilpasser seg din unike fotform og hevede partier masserer foten din mens du går.