Laddar
Laddar
Laddar
/wcsstore/CAS/Skydda/Attachment/Service/Service/Pictures/NO/toppbanner_Varme_arbeider_kurs.jpg

Varme arbeider kurs - Bli sertifisert og trygg på arbeidsplassen!

2022-09-28
Vårt varme arbeider kurs, tilrettelagt for forsikringsbransjen, er ledet av våre godkjente instruktører med omfattende arbeidserfaring og ekspertise innen varme arbeider.

Formålet med vårt varme arbeider kurs

Målet med vårt varme arbeider kurs er å gi deg kunnskap og risikoforståelse som er nødvendig for å utføre varme arbeider ansvarlig, med søkelys på helse, miljø og sikkerhet i samsvar med gjeldende regelverk. Vi prioriterer helse, miljø og sikkerhet, både i bedrifter og hos myndighetene, og selvfølgelig også på våre varme arbeider kurs.

Hvem bør delta på varme arbeider kurs?

Vårt varme arbeider kurs er egnet for personell som bruker eller vil komme til å bruke utstyr som omfattes av varme arbeider i sitt daglige arbeid. Som en del av vårt tilbud tilbyr vi varme arbeider kurs på flere språk enn bare norsk, slik at alle kan dra nytte av kurset. Etter å ha gjennomført og bestått varme arbeider kurs, samt betalt kursavgift, vil du motta et varme arbeider sertifikat. Sertifikatet blir utstedt enten av oss eller av den som har bestilt kurset.

Innholdet i varme arbeider kurs

- Varme arbeider og sertifikatkrav

- Brannteori

- Slokkeøvelser

- Ansvar

- Farer ved varmearbeider

- Utførelse av varme arbeider

- Konsekvenser

- Praktisk slokkeøvelse

Hold deg oppdatert med nye lover og forskrifter

Vårt varme arbeider kurs oppdateres kontinuerlig i samsvar med nye lover og forskrifter. Vi sørger for at du alltid får den mest relevante og oppdaterte opplæringen.

Viktigheten av sertifisert varme arbeider kurs på arbeidsplassen

Det blir stadig mer vanlig for bedrifter å forstå at forsikringsbransjen i Norge krever at bedrifter som utfører arbeid med åpen ild, sveising, oppvarming, lodde- og slipeutstyr, må ha et godkjent sertifikat eller dokumentasjon på at de har gjennomført kurset.

Vi setter våre kunder i fokus og tilpasser opplæringen etter dine behov. Ta gjerne kontakt med oss for mer informasjon om dette kurset og hvordan vi kan hjelpe deg. Bestill kurset i vår kurskalendar nederst på websiden og betal enkelt med Vipps, faktura eller Visa-kort.