Laddar
Laddar
Laddar
/wcsstore/CAS/Skydda/Attachment/Service/Service/Pictures/NO/toppbanner_Varme_arbeider_kurs.jpg

Varme arbeider kurs

2022-09-28
Vårt varme arbeider kurs er tilpasset kravene fra forsikringsbransjen og ledes av godkjente instruktører med lang arbeidserfaring og høy kompetanse innen varme arbeider kurs.

Hva ønsker vi å oppnå med vårt varme arbeider kurs?

Etter å ha deltatt på varme arbeider kurs skal du ha kunnskaper og nødvendig risikoforståelse for å utføre varme arbeider på en ansvarlig måte som tar hensyn til helse miljø og sikkerhet i henhold til gjeldende regelverk. Helse, miljø og sikkerhet er nettopp noe som blir prioritert hos bedrifter og myndigheter og naturligvis på våre varme arbeider kurs.

Vi har ca 2000 kursdeltakere hvert eneste år. Vi får svært mange gode tilbakemeldinger fra våre deltakere fra varme arbeider kurs. Vi er derfor sikre på at du også vil bli en fornøyd kursdeltaker på varme arbeider kurs.

Hvem passer vårt varme arbeider kurs for?

Varme arbeider kurs egner seg for personell som i sitt daglige virke benytter eller vil komme til å benytte utstyr som går under varme arbeider i forbindelse med arbeidsoppgavene. Som endel av vårt tilbud avholder vi varme arbeider kurs på flere språk enn bare norsk. Vi ønsker å være tilgjengelig for alle. Når du har gjennomført og bestått varme arbeider kurs, samt betalt kursavgift vil du få utdelt et varme arbeider sertifikat. Dette blir enten utdelt av oss eller den som har bestilt det gjeldende varme arbeid kurs.

Innhold varme arbeider kurs:

  • Varme arbeider og sertifikatplikt
  • Brannteori
  • Slokkeøvelse
  • Ansvar
  • Farer ved varmearbeider
  • Utøvelse av varme arbeider
  • Konsekvenser
  • Praksis Slokkeøvelse

Vi sørger for at vårt varme arbeider kurs er oppdatert på nye lover og forskrifter kontinuerlig!

Er det på din arbeidsplass påbudt å ha sertifikat i varme arbeider kurs?

Heldigvis begynner flere og flere bedrifter å forstå at forsikringsbransjen i Norge krever at bedrifter som utfører arbeid hvor det benyttes åpen ild, sveising, oppvarming, lodde- og slipeutstyr, også har godkjent sertifikat eller dokumenter på at de har bestått varmearbeider kurs. Vi mener at sikkerheten på arbeidsplassen bør komme i første rekke på alle norske virksomheter. Spesielt der hvor varmearbeider utføres og hvor de ansatte er utsatt for mange arbeidsuhell. Er du usikker på om arbeidsplassen din har påbudt å ha sertifisert kurs i varmearbeider, bør du sjekke opp dette i dag. Bestill kurset i kurskalenderen nederst på denne siden.