Laddar
Laddar
Laddar

Miljø

SKYDDA -DET RIKTIGE VALG FOR MILJØET

Alt ett sted – gir stor miljøgevinst.

Bruker du Skydda har du tilgang til alt du trenger innen personlig verneutstyr, på ett og samme sted. Kombiner nøye utvalgt verneutstyr med kurs, tjenester og høy kunnskap for et tryggere arbeidsliv.

Hos oss vil du kunne få samlet opp ordrer og leveringer fra opptil 80 ulike varemerker.

Færre biler på veien – lavere C02 avtrykk.

Bestiller du som forhandler f.eks. en ordre med varer fra 5 ulike leverandører via Skydda. Du vil få en samlet forsendelse fra vårt varelager. Det betyr en lastebil  istedenfor 5 ulike som kjører varer til deg. Det er smart logistikk - og sparer miljøet med redusert transport, distribusjon og leveranser - du som kunde sparer tid og penger på å bestille alt et sted!

OEKO-TEX®

Flere av vår leverandører blant annet Textar, Blakleer, Uvex og L.Bradors klær oppfyller oppfyller Øko-tex 100 standard klasse 2, hvilket gjør materialet sikkert å ha på seg inn mot kroppen. Produkter merket Trygge Tekstiler / Oeko-Tex skal blant annet ikke inneholde allergifremkallende fargestoffer og kjemikalier. Du finner Øko-Tex sertifiserte klær ved å sortere på Miljømerking i menyen på e-handelen.

SKYDDAS MILJØPOLITIKK

Vår miljøpolitikk har som mål at konsernet må ta sin del av ansvaret for å respektere miljøet og bidra til bærekraftig utvikling.

  • Miljøarbeidet skal bedrives innenfor rammen til konsernets forretningsidé, og være godt integrert i det operative arbeidet.
  • Gjennom høy kompetanse hos medarbeidere og gjennom kontinuerlig å utvikle konsernets kunnskap om miljøeffekter, kan et helhetssyn etterstrebes på miljøspørsmål.
  • Ved valg av leverandører, produkter og tjenester skal minst mulig miljøpåvirkning etterstrebes så langt det er teknisk mulig, forretningsøkonomisk rimelig og miljømessig berettiget.

     

MEDLEM AV GRØNT PUNKT NORGE

Mål: Som medlem i Grønt Punkt Norge tar Skydda Norge ansvar for alle emballasjetyper gjennom retursystemer godkjent av Miljødirektoratet.

Alle bedrifter som sender emballasje ut på markedet har ansvar for at denne emballasjen gjenvinnes. Dette ansvaret tar Grønt Punkt Norge på vegne av sine medlemmer. Det blir betalt for omtrent 85 % av all emballasje som sendes ut i det norske markedet. Som deltager i en returordning er din bedrift med på å ta et viktig samfunnsansvar. Grønt Punkt garanterer at den kildesorterte emballasjen blir gjenvunnet. Last ned medlemsbevis som PDF-fil her.