Laddar
Laddar
Laddar

Grønvold Maskinservice øker kompetanse- og servicegraden med Skyddas hjelp.

2018-09-10
- Kundene våre vil merke at servicen blir enda mer effektiv. Grønvold Maskinservice blir en utrolig viktig samarbeidspartner for Skydda Norge.

Grønvold Maskinservice er kjent som en av Norges største og beste verksteder for elektroverktøy og hagemaskiner. I samarbeid med Skydda Norge tilbyr verkstedet nå salg, service og ekspertise på åndedrettsvern fra Sundström og etterhvert også på Scott.

Foto: Grønnvold Maskinservice.

- Her har vi et kompetent verksted sentralt i Oslo, med et faglig nivå som få har. Dette er og blir en utrolig viktig samarbeidspartner for Skydda, sier Bård Kulseth, regionsansvarlig i Skydda Norge.
 

- Kundene våre vil merke at servicen på viftedrevet åndedrettsvern blir vesentlig mer effektiv enn tidligere.


Foruten salg og service på åndedrettsvern, har Grønvold Maskinservice nå blitt sertifisert til å ta årlig kontroll på fallsikring. Snart vil de også kunne utføre service på fallblokker.


- Grønvold er unike! De har ekstremt dedikerte ansatte som har hver sine fagområder og som er genuint opptatt av det de selger, roser Kulseth.
 

Foto: Grønnvold Maskinservice 

"I dag er det mange som arbeider i situasjoner
hvor det er påkrevd med åndedrettsvern."

Foto: Bård Kulseth, regionsansvarlig i Skydda Norge.

Som en av Norges ledende leverandør innen HMS- og personlig verneutstyr, sørger Skydda for at bedrifter kan oppfylle arbeidsmiljøansvaret på en enklere måte. Med samarbeidspartner som Grønvold Maskinservice kan du være trygg på å få et fagmessig utført arbeid. Skydda tar HMS på alvor - slik at du er trygg på jobb. I dag er det mange som arbeider i situasjoner hvor det er påkrevd med åndedrettsvern.

Grønvold Maskinservice er ekspert på åndedrettsmasker fra Sundström.
Nylig lanserte Sundström den nye Skjerm SR 570 som, sammen med den batteridrevne viften SR 500 eller SR 700 og godkjent filter inngår, i Sundströms vifteassisterte åndedrettsvern.

   

Skjermens slange kobles til viften med filter. Overtrykket som dannes i skjermen, sørger for at partikler og annen forurensning ikke kommer inn i skjermen. Du beskytter åndedrettssonen og hodet. Utstyret kan brukes som alternativ til filter i alle situasjoner der slike anbefales. Dette gjelder spesielt ved tungt, varmt eller langvarig arbeid. Skjermen har luftretter for optimal komfort og tilført luft holder visiret duggfritt.

Grønvold forhandler også Skydda Norge sitt sortiment på Guide hansker, Zekler hørsel-og åndedrettsvern, Cresto fallsikring, L.Brador arbeidsklær samt førstehjelpsutstyr.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

TEKST: GOODWILL  |  FOTO: SKYDDA NORGE/GRØNNVOLD MASKINSERVICE