Laddar
Laddar
Laddar
/wcsstore/CAS/Skydda/Attachment/News/NO/2019/Februar/fullimage-aktueltside-en-leverandor-skydda.png

Om oss

Skydda er en ledende leverandør av HMS-løsninger og personlig verneutstyr i Nord-Europa. Vår oppgave er å gjøre våre kunders hverdag ENKLERE, SIKRERE og mer LØNNSOM.

I over 40 år har Skydda Group vært dedikert til å forbedre sikkerheten for enkeltpersoner og arbeidsplasser. I dag er vårt engasjement viktigere enn noensinne i verden vi lever i. Vi tilbyr nøye utvalgt og høykvalitets verneutstyr fra ledende merker. Ved å kombinere dette med vår ekspertkunnskap og våre tjenester, streber vi etter å skape en tryggere arbeidsplass. Dette definerer Skydda Group.

Vi har som mål å gi den optimale løsningen for å skape en tryggere arbeidsplass, støttet av en dyp forståelse for de unike behovene til profesjonelle brukere. Vi tilbyr personlig verneutstyr, veiledning om å skape en sikker arbeidsplass, opplæring om arbeidsplasssikkerhet og riktig bruk av personlig verneutstyr. I tillegg tilbyr vi tjenester for vedlikehold av personlig verneutstyr, alt med det ultimate målet om å forhindre arbeidsrelaterte skader. Vi tror fast på at alle har nytte av å ha riktig verneutstyr.

Med vår dype forståelse for de profesjonelle brukernes behov tilbyr vi de beste løsningene for å skape en tryggere arbeidsplass. Som den ledende leverandøren av personlig verneutstyr i Norden, fokuserer vi også på å utvide virksomheten internasjonalt. Målet vårt er å forenkle, beskytte og forbedre lønnsomheten til kundenes hverdag ved å utvikle og levere optimale løsninger for personlig verneutstyr.

Fordi alle skal være trygge og friske på jobb.

Internasjonalt er vi tilstede i Norge, Sverige og Finland, Tyskland og Belgia.

Vår visjon: Alle skal være trygge og friske på jobb.

Vår misjon:  Å tilby den beste løsningen for en tryggere arbeidsplass med dyp kunnskap om de profesjonelle brukernes behov.

Vårt kundeløfte: Alle tjener på riktig sikkerhet!

Vi er Skydda Norge!

I Skydda Norge er vi glade mennesker – og glad i mennesker. For oss er det nemlig én ting som er viktigere enn alt annet: trygghet på arbeidsplassen.

Hver eneste dag jobber alle våre ansatte for at de som arbeider innenfor industri, bygg og anlegg og oljebransjen skal gå hjem fra jobb like uskadet som da de kom. Og vi vet hva vi driver med. Blant våre medarbeidere finner du bransjens mest kompetente og erfarne rådgivere innenfor helse, miljø og sikkerhet. Å jobbe med oss betyr at du får tilgang til unik kunnskap og erfaring. Vi er lette å jobbe med, bransjeledende på tjenester og service, og som kunde hos oss får du tilgang til markedets beste produktsortiment.

Dessuten har vi markedets beste e-handelsløsning på www.skydda.no!