Laddar
Laddar
Laddar

Samarbeidspartnere

2023-03-07

Skydda støtter aktiviteter og initiativer som bidrar til å skape trivsel og fremmer kultur og idrettsarrangementer. Felles arenaer og aktiviteter som skaper tilhørighet får folk til å bli kjent og trives i lag og skaper gode et levende og sterkt lokalsamfunn som har plass til alle.

Skydda øsnker gjennom våre sponsoravtaler å bidra med kunnskap og produkter som fremmer HMS på arbeidsplassen og på fritiden.

ØYA Festivalen

ØYA-festivalen er Norges største musikkfestival. Den arrangeres i Tøyenparken i Oslo og trekker over 100 000 besøkende hvert eneste år. For å gjennomføre festivalen er det over 200 medarbeidere på kontrakt og et sted mellom 2500-3000 frivillige. Festivalområdet tar tre uker å rigge opp, og en uke å rigge ned. I praksis bygger ØYA-festivalen Norges 8. største by, og tar den ned igjen èn gang i året.

Skydda bidrar med HMS-rådgiving og relevante PPE-produkter under både anleggsperioden og avviklingen av selve festivalen.

Skydda er eksponert gjennom ulike faceinger på festivalområdet, og bruker arrangementet aktivt som en møteplass for salg- og kundeaktiviteter.

Øya er et kjent varemerke som gjenspeiler mangfoldet i den bransjen Skydda jobber i. Det er viktig for Skydda å synliggjøre at HMS er like viktig på et arrangement som Øyafestivalen som i en vanlig arbeidsdag i bygg, anlegg og industribransjen.

Les mer om samarbeidet her

Team Kaffebryggeriet

Skydda har siden 2021 vært samarbeidspartner med skilangløpslaget Team Kaffebryggeriet (TK). TK konkurrerer i langløps-world cupen Ski Classics, som sendes på de største TV-kanalene i Norge og Sverige.

Skydda er eksponert med logo og farger på racingdresser og annen bekleding. I tillegg gir samarbeidet tilgang til kommersiell- og intern bruk av lagets profiler, teamturer og nettverkssamlinger.

Skydda har et historisk forhold til skimiljøet hvor fokuset primært har vært helse, miljø og sikkerhet ved å levere utstyr for å sikre trygge arbeidsforhold for skismørerne. Inn mot Team Kaffebryggeriet bidrar Skydda med PPE-utstyr tilpasset bruk i smørebod, arbeidsklær og rådgiving spesielt knyttet til ventilasjon og luftkvalitet.

Les mer om samarbeidet her

Oslo Golfklubb

Oslo Golfklubb er Norges eldste og mest ettertraktede golfklubb. Oslo Golfklubb gikk gjennom en omfattende ombygging i 2008, og fremstår i dag som en av de beste og mest gjennomførte golfbanene i Europa. Anlegget på cirka 480 mål har en unik beliggenhet ved Bogstadvannet i Oslo, og holder en fantastisk standard både når det gjelder tee-steder, fairway og greener. Baneavdelingen har også et tilbud utenom det vanlige, der klubben tilbyr dekkhotell og dekkskifte. Denne ekstratjenesten gjør behovet for riktig verneutstyr enda viktigere.

Gjennom samarbeidet med Skydda, har Oslo Golfklubb tilgang til et bredt sortiment på arbeidsklær og verneutstyr. Spesielt muligheten for å få riktige vernesko trekkes frem som et stort pluss av golfklubben selv.

Samarbeidet gir Skydda eksponering både fysisk på klubben – blant annet som «eier» av hull 16 – samt i kommunikasjon- og salgsmateriell. Videre gir samarbeidet mulighet for å benytte state-of-the-art møteromsfassiliteter på golfklubben, samt arrangere egne turneringer for kunder/samarbeidspartnere og gratis greenfee billetter. Disse brukes blant annet til premier i salgskonkurranser og ulike konkurranser på Skyddas SoMe-kanaler.

Les mer om samarbeidet her


KBF Racing

KBF Racing (Kills Bugs Fast Racing) er et av Norges ledende motorsportklubber, Hele KBF-teamet består av totalt åtte personer og bilen som kjøres er en Porsche GT4.

Skydda bistår med arbeidsklær og personlig verneutstyr til arbeid på bildepot og i verkstedet, samt nødvendig smittevernutstyr. tillegg er KBF-teamet utstyrt med Zekler kommunikasjonsutstyr.

Samarbeidet gir Skydda eksponering på KBFs biler og bekledning, samt mulighet til teamturer for kunder/samarbeidspartnere og nettverkssamlinger.

Les mer om samarbeidet her


Ønsker du å bli en av våre samarbeidspartnere?

Fyll inn dette skjemaet og vi vil ta kontakt!