Laddar
Laddar
Laddar
/wcsstore/CAS/Skydda/Attachment/News/NO/2019/Februar/fullimage-aktueltside-en-leverandor-skydda.png

Bli kunde

Fyll ut skjemaet under, vi kontakter deg!

HVORFOR VELGE SKYDDA SOM LEVERANDØR?

Skydda Norge er en ledende leverandør av HMS-løsninger og personlig verneutstyr. Takket være unik kunnskap og riktige produkter, skaper vi trygghet på arbeidsplassen. Vi vet at en sikker arbeidsplass øker moral, lønnsomhet og rekruttering, derfor leverer vi hele spekteret av arbeidsplass-sikkerhet.  Det er også derfor vi utstyrer ledere og arbeidere med viktig kunnskap og riktig utstyr: Fordi vi er overbevist om at alle tjener på riktig sikkerhet!
 

 1. Trygghet på jobben. Trygge arbeidere gjør en bedre jobb, sikre arbeidsplasser er mer produktive, og samfunnet blir mer omsorgsfullt. Alle tjener på riktig sikkerhet.
   
 2. Lønnsomhet for alle. En sikker arbeidsplass senker kostnadene og høyner moralen.
   
 3. Alt ett sted. Alt du trenger innen personlig verneutstyr, på ett og samme sted. Kombiner nøye utvalgt verneutstyr med kurs, tjenester og høy kunnskap for et tryggere arbeidsliv.
   
 4. Stor miljøgevinst. Ved å bruke Skydda vil du kunne få samlet opp ordrer og leveringer fra opptil 80 ulike varemerker. Det er smart logistikk - og sparer miljøet med redusert transport, distribusjon og leveranser, kundene sparer tid og penger. Vi jobber med å finne kvalitetsprodukter som har lang holdbarhet og er laget av sertifiserte produsenter, for å sikre miljøavtrykket vårt.
   
 5. Best på kundetilfredshet. Våre kundeundersøkelser fra 2017 og 2018 viser at 9/10 er meget fornøyde med vår e-handel, og kundeservice.

KONTAKT VÅRE SELGERE

Ta gjerne kontakt med en av våre selgere/regionsansvarlige.


.................................................................................................................................​.....................

Nettbutikken retter seg kun til bedriftskunder med organisasjonsnummer.  Er du en privatperson henviser vi deg til en av våre forhandlere. 

* Ved å sende inn skjemaet aksepterer du våre retningslinjer for personvern.