Laddar
Laddar
Laddar

Sertifiseringer

Sertifikat ISO kvalitet/miljø/arbeidsmiljø

Skydda er sertifisert innen kvalitet, miljø og arbeidsmiljø iht. kravene i ISO 9001:2015,
ISO 14001:2015 og OHSAS 18001:2007. Dette betyr at vi har dokumenterte rutiner for hvordan vi skal arbeide for å sikre fornøyde kunder, redusert miljøbelastning og trygt arbeidsmiljø for medarbeiderne. Sertifiseringsselskapet DNV GL er kontrollorganet for vår virksomhet.


Som en del av vår ISO-sertifisering besøker Skydda jevnlig produksjon til samarbeidspartnere, vi følger opp deres rutiner rundt miljøhåndtering, HMS og kvalitetssikring av produktene de leverer.
Produktene skal ha en godkjent holdbarhet og være sertifiserte i henhold til lovene og behovene produktet skal tilfredsstille. Våre leverandører forplikter seg også til å signere Skyddas Code of Conduct.

ISO sertifieringar

SA 8000

Skydda stiller krav til at produsentene vi samarbeider med er SA8000-sertifiserte. SA8000 er en frivillig internasjonal standard som regulerer de sosiale vilkårene for de ansatte. Den er basert på ILOs kjernekonvensjoner, FNs dekla- rasjon om menneskerettigheter samt FNs barnekonvensjon. Det innebærer at våre fabrikker granskes på åtte sentrale områder: barnearbeid, tvangsarbeid, helse og sikkerhet, organisasjons- og forhandlingsfrihet, diskriminering, disiplinering samt arbeidstider og erstatning.

ISO 14001:2015

Vi er ISO 14001-sertifiserte. Det innebærer at vi hele tiden arbeider med å være så skånsomme mot miljøet som mulig.

ISO 9001:2015

Et ISO 9001-sertifikat viser at ditt ledelsessystem for kvalitet er sertifisert etter standarden for god kvalitetsledelse.       

Achilles Startbank

SKYDDA NORGE AS er fullt registrert som leverandør i Achilles StartBANK, et leverandør-register for bygg, anlegg, forvaltning, forsikring og eiendom. StartBANK Id: 145649

Se registreringsbevis her.

                

Skyddamagasinet

I Skyddamagasinet kan du lese bransjeartikler, intervjuer og mye interessant om tjenester og produkter Skydda Norge tilbyr.

Les og last ned PDF:

Skyddamagasinet #1

Skyddamagasinet #2

Skyddamagasinet #3