Laddar
Laddar
Laddar
/wcsstore/CAS/Skydda/Attachment/News/NO/2021/3m-peltor-ws-litecom-web.jpg

Fra ulyd til godlyd

2023-06-02
Når skadelige lyder byttes ut med viktig prat og god musikk, blir både du og arbeidsplassen din tryggere, triveligere - og mer effektiv.

Et godt hørselvern for trygg og effektiv jobbing - Peltor WS LiteCom

Med 3Ms hørselvern Peltor WS LiteCom får du dekket disse behovene – og ganske mye mer.

- Dette er et unikt headset ulik alle andre. Kall det gjerne en «Walk & Talk»-klokke, eller en «Workie-Talkie». Peltor WS LiteCom med Bluetooth Multipoint-funksjon hjelper deg med å kommunisere effektivt i støyfylte omgivelser, sier Vegard Aune, daglig leder i Skydda Norge. 

Foruten å gi unik beskyttelse mot støy på arbeidsplassen, og automatisk dempe lyder som kan være skadelig for hørselen, er Peltors WS LiteCom headset også et fullblods kommunikasjonsverktøy.

Med rekkevidde på inntil 2 kilometer, kan alle brukere enkelt snakke sammen på store byggeplasser eller anlegg. 

- Denne funksjonen er spesielt nyttig der det er behov for kommunikasjon mellom arbeiderne, kranførere og ledere med fortløpende behov for å få- og gi beskjeder. Peltor WS LiteCom kommer dessuten med avanserte funksjoner som sørger for at du oppfatter de viktigste lydene i omgivelsene og hvor de kommer fra. Dermed beholder du til en hver tid oversikten over det som skjer rundt deg på arbeidsplassen, forklarer Vegard i Skydda Norge. 

Nivåavhengig funksjon 


Lydnivåene endrer seg kontinuerlig i krevende situasjoner. Når støynivået reduseres, kan du skru opp funksjonen for omgivelseslyd for bedre situasjonsbevissthet eller for å snakke med kolleger i nærheten med Peltor WS LiteCom, uten å gå på kompromiss med hørselsbeskyttelsen. 

Om støynivået stiger igjen, aktiveres den nivåavhengige teknologien slik at hørselen din beskyttes. Den vanntette støydempende mikrofonen støtter talestyrt overføring for håndfri bruk, og Bluetooth Multipoint støtter sømløs tilkobling av to mobilenheter, slik at du kan ringe og motta anrop uten å stoppe arbeidet.

I tillegg til å ta vare på hørselen, er det å høre på musikk og underholdning viktig for trivsel og effektivitet på arbeidsplassen.

Med Peltor WS LiteCom kan du koble til mobiltelefon eller ekstern kommunikasjonsradio via adapter, uansett frekvens. I tillegg kan du lytte til musikk fra mobiltelefonen, lytte til radio via nett eller musikk via Spotify.

- Vi vet at radio og musikk på jobb betyr mye for svært mange. Studier utført ved Universitetet i Sheffields musikkfakultet i Storbritannia viser at du føler deg bedre på arbeidsplassen dersom du får ha favorittlåta på øret - og følgelig også utfører en bedre jobb, forklarer Vegard Aune.

Alle disse teknologiske løsningene er kombinert med den profesjonelle slitestyrken og komforten som kjennetegner produktene fra Peltor. 

Fakta om Peltor WS LiteCom: 

  • Innebygd kommunikasjonsradio for kommunikasjon mellom to eller flere hørselvern eller håndholdte enheter.
  • Hjelper deg med å kommunisere effektivt i støyende omgivelser.
  • Bluetooth Multipoint-funksjon.
  • Tilgjengelig med hjelmfeste.
  • Ny vanntett mikrofon for enda bedre lydkvalitet.
  • Nivåavhengig funksjon (medhøring) for å kunne høre lyder fra omgivelsene.
  • PTL Push-to-Listen-funksjon.
  • Oppladbart litium-ionbatteri.
  • Stemmestyrt sending (VOX).
  • Tilgjengelig i HI-VIS farge for ekstra synlighet.

På Skydda.no finner du følgende modeller:

Peltor WS Litecom Hi-Viz III PMR m/bøyle (også tilgjengelig med nakkebøyle)

Peltor WS LiteCom Plus PMR m/bøyle

Peltor WS Litecom Plus LPD 433

LiteCom Headset 446 MHz – issebøyle 3M Peltor

I tillegg finnes det tilsvarende modeller med hjelmfeste