Laddar
Laddar
Laddar

Norclean blir Skyddas nye servicepunkt

2020-01-24
I samarbeid med Norclean AS i Molde kan Skydda Norge nå tilby service på åndedrettsvern i Midt-Norge.


Norclean AS er et nisjefirma med skreddersydde produkter innen overflatebehandling, rengjøring og filtrering innen industri, skip og offshore. Selskapet har over 25 års erfaring i bransjen og har i flere år samarbeidet med Skydda. 

Heidi Finnøy, leder for salg og markedsføring i Norclean AS, forteller at den nye serviceavtalen gir mange fordeler for kunden.


- Det er absolutt anbefalt å ta en servicesjekk en gang i året for at produktene skal vare så lenge som mulig og dette gir også utvidet garanti, forklarer hun. 


- Spar tid og penger


Ved å foreta årlig service hos et sertifisert serviceverksted, gis det 1 års forlenget garanti (inntil 3 år totalt).


- Vi har lang erfaring og et stort utvalg. Med et sertifisert Sundström serviceverksted i Midt-Norge trenger man ikke lenger å bruke like lang tid på å sende og bestille produkter (like lang tid som hva da?). Kundene sparer også både tid og penger på å gjøre service og ikke minst sørge for godt vedlikehold i stedet for å bytte ut hele vifta, sier Heidi Finnøy.

Hun understreker viktigheten av å bruke personlig verneutstyr slik som filter- og viftedrevne åndedrettsvern. Finnøy har inntrykk av at mange industriarbeidere er flinke til å bruke personlig verneutstyr, men at det er også mange som kunne vært enda flinkere. 
- Selv om man ikke nødvendigvis ser eller lukter partikler og gasser, så kan det være mye i lufta der man arbeider, påpeker salg- og markedsføringslederen.


Skaper trygghet sammen 


Med den nye serviceavtalen styrker de to bedriftene sitt samarbeid for å skape en tryggere hverdag på ulike arbeidsplasser. Samarbeidet bidrar også til at begge bedriftene kan bruke mer av hverandres kompetanse innen Sundström-produktene.

- Vi er godt fornøyde med å samarbeide med Skydda. Her får vi god og rask service i tillegg til at det er et bra oppdatert produktutvalg. Vi får også god informasjon om produktnyheter, sier Finnøy. 

Har du prøvd markedets beste e-handelsplatform Skydda.no?


- Både Skydda og Norclean ønsker å gi kundene best mulig oppfølging. Sammen vil vi bidra med råd og kompetanse, levere utstyr, og ta vedlikehold og service - noe som er en sikkerhet for kundene våre. Sammen skaper vi trygghet på arbeidsplassen, sier Karoline Klatran, markedssjef i Skydda.

Oversikt over forhandlere som er sertifiserte servicesteder for Sundström

Møre og Romsdal
NorClean AS
E-post: info@norclean.as
Tel.: 71 21 80 15
Adresse: Saturnveien 1, 6419 Molde

Web: https://www.norcleanas.no/

Rogaland
Vestteknikk
Frode Sevdal
E-post: pust@vestteknikk.no
Tel.: 91 54 95 54
Adresse: Røynebergsletta 20, 4033 Stavanger

Web: http://www.vestteknikk.no/

Oslo
Grønvold Maskinservice AS
Morten H Hansen
E-post: firmapost@gronvoldmaskin.no
Tel: 23 05 06 40
Adresse: Brobekkveien 112, 0582 Oslo

Web:  https://www.gronvoldmaskin.no/