Laddar
Laddar
Laddar
/wcsstore/CAS/Skydda/Attachment/News/NO/2023/V23-artikkel-skydda-no-isabell-rustad-kolleksjon-560px.jpg

Racing-sensasjonen Isabell (17): Lanserer egen arbeidsklær-kolleksjon

2023-05-30
Isabell Rustad er opptatt av å ha gode arbeidsklær som funker for jenter. Nå blir 17-åringen ambassadør for L.Brador - og lanserer samtidig sin egen kleskolleksjon.

Nå blir 17-åringen også ambassadør for klesmerket L.Brador.

Avtalen betyr at både Isbaell og teamet kommer til å bruke noen av markedets mest komfortable og slitesterke arbeidsklær både under trening og konkurranse. Samarbeidet gjør også at L.Brador lager en egen Isabell Rustad-kolleksjon.

- Det blir veldig stas å få klær som bærer mitt navn. Vi kommer til å bruke disse selv i teamet, samtidig som det blir mulighet for publikum å kjøpe noen av produktene, som caps og t-skjorter, i tillegg.

For Isabell er det også av stor betydning at L.Brador retter fokus på tilpassede arbeidsklær for jenter, og at det produseres egne kolleksjoner tilpasset kvinner i alle yrkeskategorier.

– Det viktigste for meg er at merket jeg velger også produserer damestørrelser selv om yrket mitt er mannsdominert. Herrebukser sitter ikke like bra på meg og så synes jeg det er viktig med mangfold i bransjen også når det kommer til klær og utstyr. Kvalitet er en annen viktig faktor. Jeg har hatt andre type arbeidsklær tidligere som ble ødelagt etter fem vask og måtte byttes ut ofte. Heldigvis holder L.Brador i lang tid og det setter jeg stor pris på.

Her kan du se og bestille fra Isabells kolleksjon.

Viktig med komfort

Karoline Klatran, markedssjef i L.Brador, sier varemerket er glade og stolte over samarbeidet med Isabell Rustad.

– Isabell har bevist at hun er et stort talent som er seriøst og dedikert i sin satsning i racingmiljøet. Den autofile interessen er mer utbredt enn det folk tror. Dette gjelder både gutter og jenter, menn og kvinner, sier hun.

– Det er viktig at vi ser hvordan komfort og sikkerhet henger sammen. Er ikke klær og utstyr komfortabelt kan det føre til at det ikke blir brukt. Arbeidsklær skal aldri være en begrensning i hverdagen, uansett hva man driver med. Og det er heller ingen grunn til at kvinner skal jobbe med arbeidstøy eller personlig verneutstyr som ikke er tilpasset damekroppen, utdyper Klatran.

Klar for nye utfordringer

Isabell forteller at hun opplever klærne fra L.Brador som både komfortable og slitesterke. En av hennes L.Brador-favoritter er arbeidsbuksen L.Brador 1843PB-W Aereo

– Dette er en damemodell som sitter godt på meg og jeg er kjempefornøyd. Generelt synes jeg at klærne fra L.Brador har en god kvalitet, fin passform og bra stretch som jeg er veldig takknemlig for å kunne bruke, forteller hun.

I juni skal 17-åringen konkurrere i NM i Racing på Rudskolen. Der skal hun kjøre tre løp på en helg og målet er å få en eller flere pallplasseringer.