Laddar
Laddar
Laddar
/wcsstore//CAS/Skydda/Attachment/News/NO/2018/LBrador-1050PB_fullimage.jpg

L.Brador stretcher grensene med ny arbeidsbukse

2018-04-10
L.Bradors 1050PB Momentum er neste generasjons arbeidsbukse for bygg- og industrisektoren. Buksa er produsert i 100% stretch med de nøye utvalgte kvalitetsmaterialene Cordura og Dyneema, begge ekstremt sterke materialer i fireveisstretch.

Nå lanserer L.Brador 1050PB Momentum – en ny og kroppsnær arbeidsbukse produsert i slitesterkt materiale og unik fireveisstretch.

L.Bradors 1050PB Momentum er neste generasjons arbeidsbukse for bygg- og industrisektoren. Buksa er produsert i 100% stretch med de nøye utvalgte kvalitetsmaterialene Cordura og Dyneema, begge ekstremt sterke materialer i fireveisstretch.

Den justerbare linningen og de forbøyde knærne gir også buksa en smalere passform, noe som bidrar til den høye fleksibiliteten.

– Med 1050 PB Momentum bryter vi nye grenser når det kommer til arbeidsbukser. Takket være nye unike materialvalg har vi lykkes med å skape en stretchy, smal og kroppsnær bukse med uovertruffen slitestyrke. "-Det er helt enkelt markedets beste arbeidsbukse" sier Jonas Ivarsson, Markedssjef hos L.Brador.

Les mer om L.Bradors 1050PB Momentum her. Her kan du laste ned en pdf som viser alla fordeller med buksen.