Laddar
Laddar
Laddar

Oppdag L.Brador's nye kolleksjoner av arbeidsklær.

2023-08-01
Oppdag L.Brador's nye kolleksjoner av arbeidsklær. For å gjøre det enklere for deg å finne det du trenger til arbeidsdagen din, har de valgt å dele opp sortimentet i ulike kolleksjoner hvor hver av dem har et tydelig fokus. Uansett kolleksjon er kvalitet, komfort og design som vanlig i sentrum når L.Brador utvikler arbeidsklær. Vi håper at du nå vil finne dine favoritter enda enklere. Utforsk Aereo for lettere og luftigere plagg, Heavy for slitesterkt arbeidstøy med smarte detaljer, Momentum for maksimal bevegelse, og Omnio for allsidig arbeidstøy. Finn dine favoritter og optimaliser arbeidsdagen din med L.Brador.

AEREO

L.Bradors Aereo-plagg kjennetegnes ved å være lettere og luftigere. Klærne holder deg kjøligere og friskere i løpet av arbeidsdagen. Workmove Aereo tar din komfort til et helt nytt nivå uten å miste holdbarheten du kjenner igjen fra Workmove. Kompletter med den matchende Aereo-toppen, og du vil ha en enklere dag på jobben.

Se Aereo sortementet her:

 

HEAVY

Uansett hvilke utfordringer du møter i løpet av arbeidsdagen, kan du være sikker på at det tunge arbeidstøyet ditt takler det. Dag inn og dag ut. Og mens plaggene er laget av slitesterke materialer, er de også fullpakket med smarte detaljer som værbeskyttelse, stretchpaneler, ventilasjon og sjenerøse lommer. Samt mange andre tunge argumenter.

Se hele Heavy sortimentet her.

MOMENTUM

Momentum er kolleksjonen som gir deg maksimal bevegelse i løpet av arbeidsdagen. Plaggene har stretchegenskaper som setter nye perspektiver på hva mobilitet faktisk handler om. Har du høye krav til bevegelighet og komfort, er Momentum-plaggene akkurat riktig for deg. Oppdag Momentum for en komfortabel arbeidsdag.

Se hele Momentum sortimentet her.

OMNIO

Kanskje er du vaktmester eller installatør eller du blir omtalt som selskapets «alt-i-ett» – personen som løser alt. I så fall vil du sannsynligvis finne ditt perfekte arbeidstøy blant L.Bradors Omnio-plagg. Miks og match med L.Bradors andre familier for å optimalisere arbeidsdagen din.

Se hele Omnio sortimentet her.

L.BRADOR WORKWEAR

- designet for å arbeide

Skydda, en ledende aktør innen arbeidssikkerhet og personlig verneutstyr, presenterer stolt L.Brador arbeidsklær, spesielt utviklet for norske bedrifter. Vi tilbyr enestående kvalitet til konkurransedyktige priser, med fokus på kvalitet.  I 2012 revolusjonerte L.Brador markedet med verdens første stretchbukser. L.Bradors stretchbukser gir ikke bare en mer behagelig arbeidsdag, men er også mer slitesterke enn tradisjonelle bukser. De er skreddersydd for utfordrende miljøer håndverkere jobber i. Ved å inkludere materialer fra anerkjente merker som 3M, Cordura, Kevlar og Dyneema, garanterer vi produkter som fungerer. Vår sikkerhet og kvalitet er grundig testet av dedikerte piloter i seks måneder.

Med L.Brador arbeidsklær får du det beste av det beste. Vi tilbyr topp kvalitet til konkurransedyktige priser, uten å kompromisse på funksjonalitet og stil. Uansett yrke, har vi arbeidsklærne som hjelper deg med å jobbe effektivt og komfortabelt.

Velg L.Brador arbeidsklær - arbeidsklær som er skapt for å jobbe. Bla i katalogen her.

Ønsker du å kjøpe L.Brador arbeidsklær? 

  1. Er du en forhandler og kunde av Skydda og vil vite mer om L.Brador varemerket, kontakt en av våre salgsansvarlige for en presentasjon, tilbud eller vareprøver.
  2. Er du privatperson besøk en av våre forhandlere! Finn butikken nærmest deg i kartet her.
  3. Ønsker du å bli kunde? Fyll ut kontaktskjemaet her.