Laddar
Laddar
Laddar
/wcsstore/CAS/Skydda/Attachment/News/NO/2024/Banner-news-640x350px—Lagermedarbeiderlag-på-lag-LBrador.png

Lagermedarbeider Terez: Sverger til lag-på-lag bekledning fra L.Brador

2024-01-02
LAG PÅ LAG - PÅ LAGERET! Terez Sörenson jobber hos Logistikpartner på industriområdet Rönnåsen i Ulricehamn. Temperaturforskjellene i arbeidsdagen setter krav til hva - og hvordan - hun kler på seg når hun går på jobben.

– Jeg er ofte både varm og kald i løpet av en dag på jobb, avhengig av oppgavene jeg utfører. Derfor liker jeg å kle meg lag på lag. Jeg bruker en langermet trøye innerst, deretter en hettegenser med fleece på innsiden, og utenpå har jeg en vest som gir god varme når jeg for eksempel skal kjøre truck. Jeg liker at hettegenseren har ekstra lange ermer, slik at den dekker håndleddene og litt av hendene mine også. Det gjør meg mindre kald, forteller Terez, som sverger til klær fra produsenten L.Brador.

SLUTTKUNDENEN ER VIKTIGSTE INFORMASJONSKILDE

L.Brador er en veletablert og nyskapende aktør innen arbeidsklær på det nordiske markedet, med et sterkt fokus på funksjonalitet, passform og komfort. I 2012 lanserte merket arbeidsbukser i stretchmateriale som de første i bransjen, en innovasjon som først møtte skepsis, men som raskt ble en suksess, særlig blant håndverkere.

– Bukser er vårt viktigste produkt, selv om vi også produserer og selger overdeler og annet arbeidstøy. Vi var nyskapende da vi lanserte arbeidsbukser med stretch i god kvalitet for over tjue år siden. I motsetning til store industrikunder, går håndverkere i butikken og kjøper buksene sine selv, så det var blant dem dette produktet slo an først, sier Key Account Manager for L.Brador, Peter Davidsson.

Davidsson forteller at L.Brador gjennomfører brukertester med eget testpanel før de lanserer nye produkter, og på den måten er de sikre på at plaggene er funksjonelle og holder stand, hva gjelder passform og kvalitet, når de først kommer ut på markedet.

– Våre sluttkunder er vår viktigste informasjonskilde til hva som trengs der ute og hva som fungerer. Før hadde for eksempel alle arbeidsbukser for håndverkere lommer og hemper til hammer og spiker. Etter at spikerpistolen ble et populært verktøy har behovet endret seg, forteller Davidsson - og legger til: Med eget testpanel og system for tilbakemelding passer vi på at vi hele tiden lytter til forbrukerne, tester og justerer slik at vi fortsetter å være en pålitelig leverandør av komfort og god kvalitet innen arbeidsklær.

STRETCH GJØR BUKSENE EKSTRA BEHAGELIGE

Tilbake på logistikklageret i Ulricehamn, synes Terez Sörenson det er praktisk med "faste" klær på jobben. Hun er glad hun slipper å tenke ut eget arbeidsantrekk, men samtidig er svært opptatt av at klærne skal være behagelige å bruke.

– Jeg er veldig fornøyd med at buksene jeg bruker er designet for kvinner, med rom for former! At de har stretch gjør buksene ekstra behagelige, og jeg liker at jeg kan ta av noen av lommene som er festet med borrelås. Jeg trenger ikke like mange lommer som en håndverker. I tillegg kan man justere benlengden, som er bra fordi den ikke alltid samsvarer med størrelsen man har i midjen, sier Terez Sörenson.