Laddar
Laddar
Laddar
/wcsstore/CAS/Skydda/Attachment/News/NO/2018/fullimage-banner-zekler-412s-aktueltside.jpg

Setter ny standard for gromlyd

2018-04-18
Hørselvern dreier seg ikke lengre bare om å beskytte ørene. Det dreier seg like mye om god lytteopplevelse i øreklokkene som brukes.

Våren 2018 setter Zekler en helt ny standard for god lyd med nye True Sound 412S.

- De aller fleste, profesjonelle hørselvern har god støy-demping. Det tar vi på en måte for gitt. Det som nå avgjør hvilke øreklokker man velger, er hvor god lydkvaliteten er når du skal høre på musikk eller radio, forklarer markedssjef i Skydda Norge, Karoline Klatran.

Ettersom trådløs streaming er i ferd med å bli ”allemanns-eie” takket være raske mobilnett og bluetooth-teknologi, stilles det nye og langt større krav til øreklokker som tradisjonelt er blitt brukt som hørselvern.


Forventer god lyd 

- Faktum er jo at folk i dag bruker øretelefoner overalt i dagliglivet og har vent seg til gode lytteropplevelser. Da er det jo naturlig å forvente at øreklokkene som brukes på jobb gir samme kvalitet og komfort. Det er noe vi har brukt mye tid og ressurser på å få til, forklarer Per Arne Hauglid, salgssjef i produsenten Zekler.

I mars er Zekler klar med modellen True Sound 412S, som setter en helt ny standard for gromlyd på øret under arbeid. - Klokkene inneholder en helt ny lydkrets. Den er beregnet til bruk for lettere industri som bygg- og anleggsbransjen og skal gi brukeren en helt annerledes lytteropplevelse. Den har i tillegg skjult mikrofon for å ta i mot mobilsamtaler, og tre nedsenkede knapper for enkel betjening. Komfort og funksjonalitet er det som gjelder, understreker Hauglid.


Alt starter med mobilen

- Mobilen er utgangspunktet for all streaming, og her er det apper som gjelder - også for nettradio. Man kan også enkelt gå inn på radiokanalene sine nettsider for å lytte. På nettradio ligger også mange av radioprogrammene lagret og kan høres påny - i tilfelle du ikke fikk med deg siste episode av Radioresepsjonen.

Du kan koble en PC, Mac, mobil eller et nettbrett til en hvilken som helst radio, så lenge den har en eller annen form for lydinngang eller støtter trådløs overføring via Bluetooth - og det gjør Zekler 412S, samt de aller fleste telefoner i dag!Jobber bedre med musikk 

- Studier utført ved Universitetet i Sheffields musikkfakultet i Storbritannia viser nemlig at du føler deg bedre på arbeidsplassen dersom du får ha go ́låta på øret - og følgelig også utfører en bedre jobb. Studien viser at 80 prosent av arbeiderne som deltok i undesøkelsen hørte på musikk mens de jobbet.

- Vi vet at det spilles mye musikk rundt om på arbeids-plassene i Norge også. Ettersom den personlige smaken gjerne varierer fra Metallica til Marcus og Martinus, velger de fleste klokelig nok å høre på musikk med høretelefoner - både for å skåne andre og for å kunne konsentrere seg bedre, sier Karoline Klatran i Skydda Norge. 

___________________________________________________________________________

TEKST: PÅL TØMMERHOEL | FOTO: SKYDDA NORGE/MEDIAMENN