Laddar
Laddar
Laddar
/wcsstore/CAS/Skydda/Attachment/News/NO/2020/oktober2020/2020_v48_3M_mailheader-NO.jpg

3M™ Speedglas™ G5-02 Sveiseskjerm

2020-11-15
3M™ Speedglas™ G5-02 Sveiseskjerm Nå lanseres nyheten 3M™ Speedglas™ Sveiseskjerm G5-02 med verdens første buede automatiske sveiseglass, utviklet for TIG sveisere. Dette er en av de nyeste innovasjonene fra 3M™ Speedglas™ – Curved Glass Technology. Formen på sveiseglasset følger hodets kurve og din naturlige synsvinkel.

Få bredere synsfelt med en smalere skjerm:


Tidligere var du nødt til å inngå kompromiss: enten en slank skjerm eller bred synsvidde. Med den buede G5-02 ADF, finnes det ingen kompromisser. Buet ADF betyr at du nå har en slank skjerm posisjonert nærmere dine øyne. Jo bredere en flat ADF blir, jo bredere må skjermen være. Vi er stolte av å introdusere vår seneste løsning ved bruk av et buet sveiseglass.

En genial lys tilstand:

Mer detaljert sikt før og under sveising med vår nye 2.5 kontrast 3M™ Speedglas™ Natural Colour Technology. Farger ser lysere og mer realistiske ut i både lys og mørk modus. En mer realistisk visning gjør det mulig for deg å bedre kontrollere lysbuen.

Bluetooth:

Med 3M Connected Equipment app, får brukeren tilgang til ekstra funksjoner, statistikk og dokumentasjon.

Se presentasjonsfilm fra 3M:

Unngå unødvendig øyeskade


De vanligste øyeskadene forårsaket av ultrafiolett og infrarød stråling er brannskader på netthinnen og strålingsskader på hornhinnen. Alle typer sveising avgir optisk stråling som risikerer å skade både øyne og hud.

Ubeskyttede personer som utsettes for lysbuen fra et sveisepunkt, risikerer å bli utsatt for strålingsnivåer, selv på kort tid, som overskrider gjeldende grenseverdier i henhold til AFS 2009: 7.

Disse skadene kan forhindres ved å bruke passende øyevern.

Ulike jobber krever forskjellig beskyttelse, og det er viktig å velge den øyebeskyttelsen som passer best for arbeidssituasjonen.

LES MER I VÅRT KAPITTEL OM ØYEVERN HER