Laddar
Laddar
Laddar
/wcsstore/CAS/Skydda/Attachment/News/NO/2018/Karoline_VM.png

Vil alltid vinne - men ikke for enhver pris!

2018-10-17

Navn: Karoline Klatran

Alder: 28 år

Sivilstand: Samboer med Magnus

Bosted: Nittedal

Stilling: Markedssjef

Skyddas markedssjef søker mening med jobben sin, og stortrives med å selge produkter som beskytter menneskers liv og helse på jobben. Men hennes tidligere arbeidsgiver ble ikke blid da hun ikke hadde samvittighet til å selge en gammel mann noe hun visste at han egentlig ikke trengte.

- Hva ville du aldri solgt - og hvorfor?

- Noe folk virkelig ikke har bruk for. Det finnes selskaper som selger kun for å selge. Jeg har tidligere jobbet som telefonselger, og da gikk det nesten butikk i å selge produkter til ensomme mennesker som egentlig kun ønsket å ha noen å prate med.

- Det føltes ikke godt og det endte med at jeg en gang satt og pratet med en eldre mann i tre timer om hans liv i etterkrigstiden – uten å nevne produktet. Min daværende sjef ble ikke blid.

- Hva er det beste (Skydda-)produktet du har solgt?

- Hjertestarter og hjertestarterkurs. Billigere investeringer skal du lete lenge etter.

- Hva er din kompetanse, hva selger du?

- Jeg tror og håper jeg er god på forretningsutvikling, samt å tenke litt nytt. Jeg jobber jo i en litt konservativ bransje, så liker å tro at jeg klarer å tenke litt utenfor boksen. I tillegg liker jeg å selge løsninger og tjenester som gjør hverdagen enklere for folk flest.

- Hvorfor liker du jobben din?

- Det ekstremt gode samholdet og kulturen i Skydda. Jeg liker også at jeg har en sjef som er utrolig dyktig på å gi frihet under ansvar, tillit og viser at han har troen på sine ansatte.

- Hvorfor er det gøy å besøke kunder?

- Jeg stirrer jo vanligvis i en skjerm døgnet rundt, så for meg er det veldig gøy å komme seg ut for å se hvordan hverdagen til dem jeg prater med daglig faktisk fungerer!

- Hva er din favoritthobby - og hvorfor?

- Jeg elsker interiør, fordi det gir følelsen av at ting hele tiden fornyes. Ting står med andre ord aldri stille i mitt hjem. Foto er også en hobby som jeg liker å kombinere med reising.

      

   

Familiekjær: Med familien på lillebror sin graduasjon fra luftkrigsskolen.

- Hva er din dårligste egenskap?

- Jeg er en dårlig taper, og til tider en dårlig vinner...

- Beskriv en perfekt helg?

- En helg med parkliv, konserter og hygge med venner. Ellers vil det være en ferie kombinert med et idrettsarrangement, som for eksempel Ski-VM i Lahti eller Fotball-EM i Frankrike.

PÅ SKITUR: Skydda er sponsor for det norske langrennslandslaget. Her er Karoline på jobb i forbindelse med Ski-VM i Lahti i fjor.

FERIE MED SAMBOER:  Her sammen med samboeren Magnus på toppen av fjellet Sigiriya i Sri Lanka.