Laddar
Laddar
Laddar

SMIDIG OG STABIL FOR KREVENDE SITUASJONER

2022-01-29
- Gode arbeidssko skal beskytte mot utvendige støt og slitasje. Umeå serien sørger også for at foten unngår gnagsår og gnissing fra innsiden, forklarer markedssjef Karoline Klatran i Skydda Norge.


 

Nordiske arbeidsforhold krever slitesterke materialer av høyeste kvalitet og optimalt grep for variert underlag. Og hardtarbeidende føtter krever ergonomi og komfort. I Umeå-serien møter ekte håndverk ny teknologi – smidig stabilitet for krevende situasjoner. Kolleksjon er utviklet for bygningsarbeidere, håndverkere og industriarbeidere som er mye i bevegelse. 

Myk & sklisikker såle

Serien er utstyrt med en støtdempende mellomsåle i PU og en sklisikker såle i nitrilgummi. Sålen har høyest mulig antiskli (SRC) - testet på keramiske fliser med såpeløsning og glyserin. Og yttersålen er også varmebestandig: tåler 300°C i ett minutt.

Ekstra tåbeskyttelse

Verneskoene er utstyrt med en ekstra tåbeskyttelse - slitasjebeskyttelse - av PU. PU står for polyuretan, som er et slitesterkt materiale som motstår fuktighet, olje, bensin og kjemikalier. Og mange timers arbeid på knærne.

 

Overdel i skinn

Arbeid i utsatte arbeidsmiljøer krever en slitesterk vernesko. Hvis det dessuten er vått ute, må vernesko være vannavvisende. Våre Umeå-modeller er alle utstyrt med fullnarvet skinn av høyeste kvalitet som tåler vann i opptil 8 timer.


Dekker bredt behov

Skoserien Umeå består av 9 modeller som skal dekke ulike behov hos sluttkundene.

- Uansett om du jobber innendørs eller utendørs, i sommervarme eller i ruskete høstvær, har vi en sko som passer deg. En selvfølge er at den skal sitte godt på foten. Der foten bøyer seg, skal også skoen gjør det, uten at man mister grepet. Snøringssystemet gjør det enkelt å justere passformen, og å ta av-og-på skoene. At modellene er helt sømløse på innsiden, sørger for at gnagsår og gnissing er et ikke-tema, forklarer Karoline Klatran. 


 

Vårens populære modeller:

 Arbesko Umeå 929 er en ekstra luftig vernesko. Perfekt for montører innen industri og håndverkere som jobber utendørs på sommeren. 929 har et bra hælgrep, er stabil og sitter godt på foten, og er uten gnagende sømmer. Den spesielle snøringen gir bedre plass for tærne og ett bra grep rundt hælen. Skoen har dessuten slitesterk tåbeskyttelse og en såle som tåler gjødsel og gress.

Arbesko Umeå 939 er en luftig vernesko med den siste teknologien utviklet for håndverkeren innen  bygg, VVS og EL som beveger seg mye. Den er smidig, men likevel stabil. Ideell når du sitter på huk eller klatrer opp en stige. Skoen er komfortabel, uten gnagende sømmer. 939 puster, men klarer lettere regn, har en slitesterk tåbeskyttelse og tåler gjødsel og gress.

Arbesko Umeå 949  er en kraftig, vannavvisende verneskolett tilpasset utendørsbruk. Den passer utmerket for bygningsarbeidere og gartnere. Komfortabel, uten gnagende sømmer. Den spesielle snøringen gir godt grep og et jevnt trykk over foten. Skoletten har slitesterk tåbeskyttelse og et sikkert grep som hindrer at skoen åpner seg ved slag mot foten. 949 tåler gjødsel, gress og leire.