Laddar
Laddar
Laddar
/wcsstore//CAS/Skydda/Attachment/News/NO/2018/DuPont_fullimage.jpg

DuPont - ny leverandør med fokus på sikkerhet og helse

2018-06-19
DuPont Personal Protection er en ny leverandør hos oss. DuPont er spesialister på personlig verneutstyr og bruker DuPonts anerkjente vitenskapelige og tekniske ekspertise.

De har også gode kunnskaper om markedet for å finne løsninger som beskytter mennesker, produkter, bedrifter og miljø. DuPont Personal Protection er en markedsledende produsent av personlig verneutstyr med fokus på kjerneverdier som beskyttelse, helse, holdbarhet og sikkerhet på arbeidsplassen. DuPonts varemerker er ProShield®, Tyvek® og Tychem®.

DuPont™ Tyvek® er ett unikt nonwoven materiale med innbygget beskyttelse, som fremstilles ved hjelp av den unike produksjonsmetoden DuPont lansert i 1967. Materialet produseres for europamarkedet på DuPonts fabrikk i Luxemburg. Plagg fremstilt av Tyvek® gir en optimal balanse mellom beskyttelse, slitestyrke og komfort. Ergonomisk design gir brukeren optimal sikkerhet. Tyvek® inneholder ingen fyllmidler og er silikonfritt.

DuPont™ Tychem® sortiment av beskyttelsesdrakter har flere design for å gi optimalisert beskyttelse i tillegg til god passform. Tychem® materialet gir fullgod beskyttelse mot organiske og uorganiske kjemikalier samt biologiske risker ved industriell rengjøring, saneringsarbeid og ulykker.

ProShield®, basert på SMS og mikroporøs filmteknologi, er utviklet for applikasjoner der lavere beskyttelsesnivå kreves. ProShield® plaggene er prisgunstige og gir god komfort når begrenset beskyttelsesnivå kreves.

Se DuPonts sortiment her.