Laddar
Laddar
Laddar
/wcsstore/CAS/Skydda/Attachment/News/NO/2024/Banner-news-640x350-px-betonmast.jpg

Betonmast velger Skydda som HMS-partner

2024-02-12
Skydda Norge, et selskap som levere HMS-løsninger til bygg-, anlegg- og industribransjen i hele Norden, har fra før av en avtale med AF-gruppen, som eier nettopp Betonmast.

Fra nyttår ønsket imidlertid entreprenørbedriften, som har omlag 700 ansatte, en egen leverandøravtale for personlig verneutstyr.


Nedgang i kuttskader

- Vår visjon er å beskytte så folk kommer like friske hjem fra jobb som da de gikk til jobb, sier prosjektansvarlig hos Skydda, Ole Skredderberget, som er fornøyd med den nye avtalen med entreprenørfirmaet.


Det samme målet har Betonmast.

- Skydda er gode på personlig verneutstyr og har best kompetanse på det de kan tilby, sier HMS-leder Christoffer Jonsbråten i Betonmast.

Han har førstehåndserfaring med hvordan riktig bruk av verneutstyr gjør en praktisk helseforskjell på arbeidsplassen.

- Vi har hatt mye kuttskader i vår bransje, men etter totalpåbud med vernehansker, har dette gått noe ned, forteller Jonsbråten.

Spesialisert innen verneutstyr og HMS


Bilde: Ole Skredderberget, KAM/HMS Rådgiver
 

- Vår styrke er at vi kun jobber med verneutstyr og HMS, og har spesialisert oss innenfor dette feltet. Betonmast har sine visjoner og mål innenfor HMS – og det har vi også i Skydda. Det er derfor et fruktbart samarbeid, og vi passer god sammen, sier Ole Skredderberget.

Glatte veier, ekstreme snømengder og kraftig vind, setter ikke stopp for byggefirmaene. Men i disse forholdene er sikkerheten desto viktigere. Å ivareta ansatte med det beste  sikkerhetsutstyret, er god HMS.

- På glatta er det viktig med sklisikre støvler eller pigger.

Fallulykker kan skje på både bakken og fra høyden, minner Skredderberget i Skydda om.