Laddar
Laddar
Laddar
/wcsstore//CAS/Skydda/Attachment/News/NO/2018/fullimage-aldri-mer-riper-i-laken.png

Aldri mer riper i lakken!

2017-09-19
Hørt om ripefrie bukser? Det er det viktigste plagget gjengen i Riis Bilglass bruker når bilruter skal repareres.

– Vi har prøvd mye forskjellig opp gjennom årene. Men nå har vi definitivt funnet buksen vi vil bruke. Knirkefri bruk - og ripefri jobb!

Vi treffer på avdelingsleder Joachim Hjermundrud (27) ved Riis Bilglass Asker en fin sommerdag, hvor det «bare» er sju bilruter å ta hånd om. Vanligvis kan det være dobbelt så mange i løpet av en arbeidsdag.

Hjermundrud er full av lovord om den nye stretchbuksen fra L.Brador, som han og kollegene har hatt på test gjennom våren og sommeren. Dette er en helt nyutviklet type ripefrie bukser. Ingen metalknapper eller glidelåser er synlige.

Avdelingslederen og kollegene har prøvd det meste av arbeidsklær og er ikke i tvil: - De nye buksene fra L.Brador er de mest behagelige og bruksvennlige vi noensinne har hatt!

Riis Bilglass har over 100 avdelinger, som alle står fritt til å velge arbeidstøy.

På avdelingene i Asker og Bekkestua og Sandvika i nabo-kommunen Bærum har de gjennom noen måneder testet ut L.Brador-buksene.

– Skydda tok kontakt med oss og lurte på om vi ville prøve de nye buksene. Vi var nysgjerrige, mye fordi det ble lovet at de ikke skal ripe opp billakken, og disse gutta lener seg jo ofte inn på bilene når de jobber med bilglasset, forklarer Irene Tverli, leder for kundesenteret og markedsaktiviter hos Riis Bilglass Norge.

Solide og moteriktige

Joachim Hjermundrud mener det er ekstremt stor forskjell på en «typisk arbeidsbukse» og de nye L.Brador-buksene.

– Mange av de andre modellene ser ut som russebukser, skyter kollega Borgar Lunde inn fra sidelinjen, ivrig opptatt med monteringen av en stor frontrute på en BMW.

– Vi har brukt buksene også som turbukser, i skauen for å kappe trær eller hjemme om kveldene. Jeg vil sammenligne de med Norrøna og andre sportsklær. L.Brador gir en god kvalitetsfølelse. Buksene er fleksible og tynne, men man er ikke er redd for å rive de i stykker.

– De gamle buksetypene er «baggy» og stive, og passer rett og slett ikke klesstilen til oss litt mer unge mennesker. Her kjenner at du har på deg buksen, den har bedre passform og ser bra ut.

– At det ser bra ut betyr også noe?

– Definitivt. Man vil føle seg komfortabel og velkledd selv på jobb, og her i Asker er det også mange kunder med eksklusive biler som forventer at helhetsinntrykket og totalservicen fra Riis Bilglass er på topp. Da skader det ikke med det beste innen arbeidsklær.

Irene Tverli i Riis Bilglass Norge sier at alle teststedene bare har gitt positive tilbakemeldinger og at man fra kjeden nå sentralt vil anbefale L.Brador som arbeidsbukser for alle avdelingene i kjeden.

Må bruke flyfrakt

Det er Erik Jensen, varemerkeansvarlig for L.Brador Workwear i Skydda Norge, svært glad for å høre.

– Riis er den største aktøren pr. dags dato som har testet de nye buksene våre - og gått for de, forteller Jensen.

– Riis Bilglass har prøvd alle andre varemerker innen arbeidsklær, så at en betydelig aktør som dem vil satse på buksene våre, gjør at vi automatisk har et kvalitetsstempel i ryggen. Det opplever jeg som en anerkjennelse for det vi jobber med: at kunden skal føle at når han har betalt for L.Brador-buksen, er det for en pris som er vel verdt å betale.

– Er varemerket veldig kostbart?

– Det er et såkalt «premium» varemerke, så svaret er ganske enkelt at det koster mer enn ordinære arbeidsklær, men vi er absolutt konkurransedyktige i forhold til andre type ripefrie bukser og med stretch.

Jensen kan opplyse om enorm etterspørselen etter de nye buksene. Skydda har måtte bestille flyfrakt for å få nok av dem til Norge.

– Det finnes selvsagt flere såkalte «bilbukser», men det vi er alene om, som skiller oss ut, er premium tilbehør med 100% fireveis cordura-stretch. Den er unik for L.Brador Workwear. Og i tillegg synes vi selvsagt at våre bukser er det mest moteriktige på alle vis!

Last ned PDF av artikkelen her.