Laddar
Laddar
Laddar

Marine Profile blir ny Skydda-partner på Haugalandet

2020-03-21
- En profesjonell aktør som passer godt inn i vårt konsept, sier Jan Espeland, regionansvarlig for Skydda i Sør-Norge.

 - En profesjonell aktør som passer godt inn i vårt konsept, sier Jan Espeland, regionansvarlig for Skydda i Sør-Norge.


Fremover skal Marine Profile og Skydda i felleskap sørge for en tryggere og mer økonomisk hverdag på arbeidsplasser innen bygg og anlegg, offshore og maritime miljøer på Haugalandet.

Marine Profile er leverandør innen merking, dekor, profilering, verneutstyr og bekledning. Bedriften har en avdeling på Langevåg i Bømlo og nylig åpnet de en avdeling i Haugesund. 

- Skydda blir eneste leverandør på teknisk og personlig verneutstyr. I tillegg leverer vi bekledning og tilbyr  kurs og tjenester knyttet til HMS-produktene våre, utdyper Jan Asle Espeland i Skydda Norge.

Skydda er Norges ledende leverandør av HMS-løsninger og personlig verneutstyr.

FAGKUNNSKAP: Marine Profile eies av Even Nyland, Leif Erik Sandslett og Jan Arvid Monsen. 

Lang bransjeerfaring


- Vi har valgt Skydda for fremtiden. Bredden i sortimentet til Skydda gjør at vi kan gå bredt ut i bransjene også på tilbudssiden. Å ha en leverandør som støtter deg så sterkt er viktig for vår suksess, sier Leif Erik Sandslett. Sammen med Jan Arvid Monsen, Lars Eidesvik og Even Nyland er han eiere av Marine Profile. Sandslett ser frem til et langt og fruktbart samarbeid med Skydda.

- Vi leverer sterk og tung fagkunnskap, og vi har lang bransjeerfaring. Det er det som gjør at våre kunder velger oss, legger han til.

- De tre karene i Marine Profile er kjente navn i bransjen og jeg kjenner dem som svært dyktige fagfolk. Sammen vil vi gi kundene best mulig oppfølging og en helhet, sier Espeland i Skydda.

Flere kundefordeler

Både Espeland og Sandslett påpeker at det nye partnerskapet vil være utelukkende positivt for nye og eksisterende kunder på Haugalandet. De understreker at kundene vil få en lokal leverandør som vil gi support, forutsigbarhet og trygghet.

- Skydda bidrar med en unik oppfølging og har et sterkt samarbeid med forhandlere som vi liker. Kundene får en lokal leverandør med en sterk produsent i ryggen som sørger for rask levering og tilgang til et stort varelager, sier Sandslett i Marine Profile

.- Samtidig har Skydda den beste nettkatalogen i bransjen, som også er et oppslagsverk innen HMS og personlig verneutstyr. I tillegg til å få tilgang til de flinkeste på området så vil vi alltid være tilgjengelige for å skolere kunder i rett bruk av verneutstyr, sier Espeland.

Inviterer til offisiell åpning 12.mars

Marine Profile har i dag to butikker, men på sikt er planen å åpne flere avdelinger. Den nye butikken i Haugesund har vært åpen i noen uker, men 12.mars er det duket for offisiell åpningsfest.

- Da blir det åpen dag med kakeservering i butikken fra klokken 12-18 der hvem som helst kan komme innom. Leverandører stiller opp for kunder denne dagen, man kan sjekke ut sortimentet og få god informasjon om hva Marine Profile kan tilby, sier Sandslett.

Åpningsfest for 200 inviterte personer fra bransjen på kveldstid. 

- På kvelden møtes bransjefolk på Høvleriet i Haugesund der det blir presentasjon av Marine Profile i filmformat, motivasjonsforedrag av Kjetil Kristiansen og underholdning med musikkband. Musiker Heine Totland er konferansier og holder også show, avslutter Sandslett.