Laddar
Laddar
Laddar
/wcsstore/CAS/Skydda/Attachment/News/NO/2022/toppbanner_osloworkwear.jpg

Storsatsning på arbeidsklær fra L.Brador:

2022-10-25
Skydda Norge og Oslo Workwear skal sørge for at den moderne brukeren av arbeidstøy får en mer funksjonell og tryggere arbeidsdag.

Nylig åpnet Oslo Workwear ny butikk i hovedstaden, og med Skydda Norge i ryggen tilbys Norges største utvalg av arbeidsklær fra L.Brador.

Mariwan Ahmadi, daglig leder i Oslo Workwear, mener L.Brador står for kvalitet i alle ledd.

- Vår storsatsning på L.Brador skyldes at dette er et kvalitetsmerke med lang erfaring som vi håper flere nordmenn får øynene opp for. I Sverige er L.Brador veldig store, og allerede i 2012 var de nyskapende med stretchmateriale i buksene - noe som resulterte i større smidighet og mer komfort.Kompetent og serviceinnstilt

Bård Kulseth, regionansvarlig Øst i Skydda Norge, skryter av Oslo Workwear og butikkens daglige leder, som har jobbet i markedet i over 10 år:

- Mariwan har lang erfaring i bransjen, og har en høy stjerne blant kundene. Han er en meget serviceinnstilt og kompetent person.

Mariwan Ahmadi er på sin side tydelig på at Skydda-samarbeidet er en fordel for kundene.

- Skydda er en stor og viktig aktør innen arbeidstøy og HMS. Faktisk de beste på markedet. Det bidrar til trygghet hos våre kunder. Avtalen med Skydda betyr at vi kan tilby et bredt utvalg av kvalitetsprodukter, sier Ahmadi og nevner varemerker som Uvex, Zekler og Cedderroth i tillegg til L.Brador. 

Ifølge butikksjefen vil primær-kunden være aktører i bygg og anlegg, samt innenfor bransjer som service og logistikk. 

- Oslo Workwear skal ha som mål å kunne håndtere alle markeder og personer. Ingen kunder er for store eller små. Våre dører er åpne for alle – også privatpersoner som ønsker seg kvalitetstøy og verneutstyr fra anerkjente produsenter.

Enklere tilgang

Bård Kulseth (bilde) i Skydda, sier den nye butikken også vil være showroom, der kunder kan prøve klær og få gode råd om verneutstyr.

- Kundene får enda enklere tilgang på det beste arbeidstøyet på markedet, samt mulighet for få på logo på klærne mens man venter, sier regionsjefen.

L.Brador produserer arbeidstøy for den moderne brukeren med høye krav til kvalitet, passform og komfort. 

- De har hatt en formidabel utvikling på design, kvalitet og bærekraft. Med det nye sortimentet treffer vi markedet mye bedre enn tidligere, sier Kulseth.

- Trenden i markedet viser at det nå er fokus på kvalitet, mer enn pris. L.Brador er fornuftig priset PREMIUM arbeidstøy! 

Målet til L.Brador er å utvikle arbeidsklær for profesjonelle håndverkere som gjør arbeidsdagen tryggere, mer komfortabel og funksjonell. I varegruppene finner man blant annet arbeidsbukser, gensere, t-skjorter, undertøy og HiVis-klær - for både menn og kvinner.