Laddar
Laddar
Laddar
/wcsstore/CAS/Skydda/Attachment/News/SE/2024/2024_Guide_top_full_640x250.jpg

Kjemikaliebestandige hansker: Beskytt deg selv med Guide kjemikaliehansker

2024-03-05

Eksponering for kjemikalier kan ha negative effekter på helsen din.

Guide tilbyr et bredt utvalg av kjemikaliebestandige hansker for å beskytte deg mot skadelige stoffer.

Håndtering av kjemikalier innebærer risiko.

Jo lengre gjennombruddstid hansken har, jo lenger beskyttelse får du. Men husk at kjemikalier kan påvirke hanskematerialet selv når hansken ikke brukes. Bruk alltid en ny hanske for optimal beskyttelse.

For mer detaljert informasjon om din spesifikke hanske, les bruksanvisningen som følger med hver vernehanske. Det er også mer å lære i den europeiske standarden for kjemiske vernehansker EN ISO 374-1:2016.

Finn riktig kjemikaliehanske for deg:

PRO-CHEM-serien


Guide Pro Chem-serien er det åpenbare valget for de som jobber i høyrisikoområder med kjemikalier. Dens kjemikaliebestandige egenskaper gir omfattende beskyttelse mot selv de mest aggressive kjemikalier og løsemidler. Hver hanske i Pro Chem har unike egenskaper for å møte spesifikke risikoer og krav, og sikrer optimal ytelse. Sterke ergonomiske egenskaper, inkludert en tett passform, mykhet og fleksibilitet, gir maksimal komfort og presisjon.

Pro Chem™ anbefales for kjemisk prosessering og klargjøring, håndtering, rengjøring, drivstoffhåndtering og vedlikehold.

Denne serien inkluderer 4020 , 4038 , 4042 , 4022 , 4034  og  4044 


PRO CHEM DISPOSABLE-serien:

PRO CHEM DISPOSABLE-serien tilbyr eksepsjonell kjemisk beskyttelse mot farlige stoffer samtidig som den sikrer utmerket komfort og fingerferdighet på tvers av en rekke bruksområder. Disse fleksible og allsidige engangshanskene er egnet for en rekke bransjer, som farmasøytisk, bilindustri, petrokjemi og landbruk.

PRO CHEM DISPOSABLE anbefales for prøvetaking og prosessering, laboratorieanalyse, reparasjon og vedlikehold og overføring av væsker.

Denne serien inkluderer 7014 , 7020  og  7012 .

Renseanlegg 9510


Guide XLNT 9510 kombinerer eksepsjonell kjemisk motstand med enestående presisjon. Det to-lags vanntette nitrilbelegget, med Guide XLNT-teknologi, gir overlegent grep i både oljete og tørre miljøer. Utmerket fuktregulering og enestående beskyttelse mot skadelige væsker og kjemikalier. Høy fingertuppfølsomhet selv under de mest krevende forhold.

XLNT anbefales for delehåndtering og rengjøring, prøvetaking, montering og komponentmontering, påføring og verktøyhåndtering.

Les mer om Guide 9510 .


XTRM CHEM-serien:


Kjemikaliebeskyttelseshansker i XTRM CHEM-serien er spesialdesignet for bruk i tunge og middels tunge miljøer. I tillegg til et høyt beskyttelsesnivå mot kjemisk eksponering, har de ulike modellene individuelle egenskaper som muliggjør god fingerferdighet og grep, samt ekstra beskyttelse mot kutt, varme med mer.

XTRM CHEM anbefales for håndtering av kjemikalier, lasting og blanding, vedlikehold og reparasjon av utstyr, justering av pumper, rør og ventiler.

Denne serien inkluderer Guide 9401 , 9403 , 9404W  og 9405 .