Laddar
Laddar
Laddar

Kundecase: Proklær opptatt av riktig sikkerhet! - Vil gi den beste beskyttelsen fra topp til tå.

2022-08-26
- Å ha fokus på god HMS er en viktig del av hverdagen for både oss og våre kunder. Med Skydda på laget leverer vi produkter av høyeste kvalitet, sier Proklær-sjef Gediminas Paulauskas.

Proklær er forhandler av arbeidsklær og personlig verneutstyr med både nettbutikk og to fysiske butikker, én på Kløfta på Østlandet og én i nærheten av Harstad i Troms. Den populære forretningen har et stort og variert kundenettverk.


Mange ulike bransjer


Proklær får henvendelser både fra privatpersoner og bedrifter som etterspør tips og råd til hvordan arbeidsdagen kan gjøres tryggere, enklere og mer komfortabel. 


- Da er det viktig at vi tilbyr produkter av høy kvalitet som oppfyller europeiske krav, sier daglig leder i Proklær, Gediminas Paulauskas.


Han påpeker at det er personer fra mange forskjellige bransjer som tar kontakt  - alt fra industri, transport og fiskenæring, til skogsarbeidere og lokale entreprenører. 


- Vårt mål er å gi nødvendig beskyttelse av høy kvalitet fra topp til tå, og å bli en pålitelig og langsiktig partner for våre kunder. Derfor er våre leverandører nøye vurdert og utvalgt etter god produktkompetanse og høy produktkvalitet. Det er sammensetningen av disse som gjør sortimentet fordelaktig for kundene, utdyper Paulauskas.

Tar HMS på alvor


Skydda Norge er en av leverandørene til Proklær, og HMS-selskapet leverer produkter fra L.Brador, Guide og Cresto. Produktene fra de kjente varemerkene er blant de mest populære hos Proklær.


- Å ha fokus på god HMS er en viktig del av hverdagen for både oss og våre kunder. Med Skydda på laget leverer vi produkter av høyeste kvalitet, sier Proklær-sjefen.


- Vi i Proklær opplever Skydda Norge som meget profesjonelle med den beste kundeservicen. De har et stort lager som gir rask leveringer og gode betingelser.


Espen Jensen, distriktansvarlig i Skydda Norge, sier det er et kvalitetsstempel for HMS-bedriften å kunne samarbeide med kjente og seriøse aktører, slik som Proklær.


- Det er lett å trekke synergier mellom Skydda og et firma som Proklær, de står for kvalitet og det gjør Skydda også, sier han. 


- Proklær er en innovativ virksomhet som er opptatt av riktig sikkerhet for kundene. Sammen tar vi HMS på alvor og vi bidrar til å gjøre kundenes hverdag enklere, sikrere og mer lønnsom, avslutter Espen Jensen.