Laddar
Laddar
Laddar
/wcsstore/CAS/Skydda/Attachment/News/SE/2024/2024_Arbesko_aserien_news_fullimage_640x250.jpg

Nyheter fra Arbesko! A-serien med Energy Grip-såle

2024-05-29
Sjekk ut Arbesko’s nye såle – den er en gamechanger for komfort og sikkerhet på jobb, og holder deg skadefri og stødig, uansett hvor glatt det blir! Ny Energy Grip-såle gir deg en smertefri arbeidsdag med topp grep og beskyttelse mot statisk elektrisitet, perfekt for alle som jobber med sensitivt utstyr.

Arbesko A-serien - designet for et liv uten rygg- og knesmerter

Arbesko samarbeider med ortopeder og fysioterapeuter for å utvikle sko som avlaster kroppen gjennom optimal støtdemping, stabilitet og passform. Med A-serien ønsker vi å hjelpe flere til å kunne både jobbe og leve uten å bli begrenset av smerte.

Laget i Sverige

Arbesko er stolt av å videreføre en flere hundre år gammel tradisjon for skoproduksjon. Med den nye A-serien kombineres håndverk med den nyeste teknologien for å skape vernesko som tåler de tøffeste krav, føles lett i steget og varer over tid. 

Vernesandal Arbesko A315

Vernesandal i S1 tilbyr topp ESD-beskyttelse og komfort. Med ledende materialer fra topp til bunn, sikrer den optimal ESD-funksjon. Energy Grip-sålen har avansert hældemping som minimerer støt og beskytter mot smerter i knær og rygg. Denne modellen gir utmerket grep og stabilitet.

Sandalen har åpne sider og en ESD-beskyttende såle som leder bort statisk elektrisitet og beskytter sensitivt utstyr. Den sklisikre og varmebestandige slitesålen, sammen med stigegrepet, gir sikkerhet ved arbeid i høyden. Innersålen er formet for stabilitet og fleksibilitet, med en PU/ESD-skum innleggssåle og metallfri beskyttelse.

BOA Fit System sikrer en perfekt passform og enkel bruk. Sokkemodellen uten tunge gir en behagelig sko som passer godt hele dagen. Ideell for lett industri, bygg og service. Overensstemmer med EN ISO 20345:2022, S1, PS, HRO, FO, LG, SC, SR standarder.

Vernesko Arbesko A314

Verneskoen A314 i S1PS er designet for å gi en kjølig og behagelig opplevelse under lange arbeidsøkter. Den har ventilasjonshull for å forhindre svette føtter, selv i varme forhold. Energy Grip-sålen med innovativ hældemping beskytter mot smerter i knær og rygg, mens den sklisikre og varmebestandige slitesålen sikrer stabilitet. Sålen har også laddergrip for ekstra sikkerhet på stiger og en unik ESD-beskyttelse som leder bort statisk elektrisitet for å beskytte sensitivt utstyr. BOA Fit System gir enkel justering og sikker passform. Skoen er ideell for lett industri, bygg og service, og oppfyller EN ISO 20345:2022, S1, PS, HRO, FO, LG, SC, SR standarder.

Vernesko Arbesko A333

Verneskoen A333 i S3S er ideell for utfordrende arbeidsforhold, tilbyr beskyttelse mot fukt og væske med sitt slitesterke Super8-lær og vannavvisende Cordura. Den lette sålen av resirkulert nitrilgummi sikrer godt grep, mens laddergrip gir ekstra sikkerhet på stiger. Energy Grip-sålen har ny hældemping for komfort, og ESD-beskyttelsen leder bort statisk elektrisitet for å beskytte sensitivt utstyr. Innersålen gir stabilitet og fleksibilitet, med en PU/ESD-skum innleggssåle og metallfri beskyttelse. BOA Fit System sikrer enkel justering. Anbefalt for lett og tung industri, bygg og service, i tråd med EN ISO 20345:2022, S3S, CI, HI, FO, SC, LG, HRO, SR.

OPPDAG FORDELENE MED A-SERIEN FRA ARBESKO

Energy Sense™ – et nytt innovativt dempesystem

Avansert dempingssystem utviklet med tanke på belastningen foten utsettes for under lange arbeidsdager i tøffe miljøer.
Energy Sense™ gir optimal støtdemping, stabilitet og passform som forhindrer smerter – på jobb og etter jobb.

 

Stigegrep – for sikrere arbeid på stiger

A-seriens hæl er designet for å gi et ekstra sikkert grep på stiger og oppfyller kravene til sertifisering i henhold til ISO 20345:2022. Samtidig fordeler leddet i hulfoten trykket over hele sålen, noe som er med på å avlaste foten.
 Sklisikkerhet – sikrer grepet på glatte overflater og overflater

Sålens konstruksjon og gummiens egenskaper hindrer brukeren i å miste grepet når han sklir eller blir våt.

A-serien er sertifisert i henhold til Slip Resistance-standarden.
 

Markedets beste ESD-beskyttelse

Et avansert system med flere samvirkende deler gjør A-serien til den ledende skoen på markedet innen ESD-beskyttelse. En oppdatert bindesåle med flere ESD-tråder sammen med en ny, sprøytestøpt innleggssåle bidrar til uovertruffen beskyttelse ved arbeid med
sensitiv elektronikk.


 

Motstandsdyktig mot varme, oljer og kjemikalierYttersålen i nitrilgummi gjør A-serien ekstra motstandsdyktig mot varme. Den tåler temperaturer opp til 300°C og har samtidig høy motstand mot olje, milde syrer, alkalier, animalsk fett og kjemikalier.
 

Godkjent for arbeid på knær

Den forsterkede tådelen (Scuffcap) gjør at A-serien er godkjent for arbeid på knær i henhold til ISO 20345:2022.