Laddar
Laddar
Laddar
/wcsstore/CAS/Skydda/Attachment/Campaigns/2021/Spring-21/NO/2021-v-Lbrador-Aereo/Aereo-miljøbilde-web-570px.jpg

Aereo fra L.Brador: Arbeidsbuksa som takler varmen

2021-05-25
Kolleksjonen består av arbeidsbukser og arbeidsshorts spesielt tilpasset for håndverks- og serviceyrker der bevegeligheten står i fokus.

Arbeidsbukser med fokus på komfort

Når arbeidstøyet både føles og ser bra ut, så vil du også fungere bedre på jobb. Med nyhetene fra L.Bradors Aereo-kolleksjon får du lettere og luftigere arbeidsklær med unik stretch som sørger for ekstrem bevegelighet, komfortabel luftighet og god effektivitet i arbeidshverdagen. 

Passform og funksjonalitet er utviklet i tett samarbeid med brukerne for å sikre optimal komfort og for å bidra til bedre bevegelsesfrihet når du arbeider.


Flere varianter

Materialet i buksen holder deg avkjølt og L.Brador tar komforten og bevegelsesfriheten til et helt nytt nivå med sin nye Aereo-plagg. Kolleksjonen inkluderer både tradisjonell arbeidsbukse for herrer og damer, piratbukse og arbeidsshorts. 

Plaggene har flere smarte funksjoner og lommer som sørger for at du kan jobbe effektivt og funksjonelt. Den nye Aereo-arbeidsbuksen har også forsterkede knebeskytterlommer av Cordura-stretch som gir god bevegelsesfrihet og slitestyrke. 

WORKMOVE AEREO: Lettere arbeidsbukser som passer i mange yrker. 

Aereo Arbeidsbukser - egenskaper:

 • Elastisk og luftig canvasmateriale for optimal komfort og god slitestyrke.
 • 4-veisstretch over rumpe, front og skritt samt på for- og baksiden av knærne for ekstremt god bevegelighet, komfort og luftighet.
 • Smalere passform ved hjelp av stretchpaneler samt stretch i hovedmaterialet gir en kroppsnær bukse med knebeskyttere som holder seg på plass.
 • Forsterkede knebeskytterlommer av Cordura-stretch gir god bevegelsesfrihet og slitestyrke.
 • Formsydde knær for bedre passform og fleksibilitet.
 • Forsterkede hengelommer med større volum. Ekstra telefonlomme med glidelås under høyre hengelomme.
 • Stolpelommer bak med innfelt, svart refleks.
 • Ny type innfelt beinlomme samt tommestokklomme. Beinlommen med telefonlomme med magnetlås holder telefonen beskyttet og på plass.
 • Elastisk knivholder for forenklet bruk.
 • Ventilerende materialer på siden av knærne samt på innsiden av lårene.
 • Formende avskjæringer ved baksiden av knærne.
 • Kan legges ned med 5 cm.
 • Lommer og holdere: To hengelommer og to frontlommer. D-ring i høyre hempe foran. Stolpelommer bak. Knebeskytterlomme i to høyder. Tommestokklomme. Beinlomme med glidelås, og utvendig telefonlomme med magnetlås. Ekstra bred hempe bak.

Materialer og gramvekt: 63 % polyester, 34 % bomull, 3 % elastan, 275 g/m2.

Verdens beste arbeidsbukser?

Skydda Norge har fokus på HMS og å skape trygghet på jobb. Derfor anbefaler selskapet alltid arbeidstøy fra L.Brador.

- Klærne er laget for profesjonelle håndverkere med mål om å gjøre arbeidsdagen enklere og tryggere, sier Karoline Klatran, markedssjef i Skydda Norge.

Arbeidsklær L.Brador er godt kjent for å levere kvalitet, komfort, behagelig stretch og god slitestyrke. 

Merket er en soleklar favoritt hos blant annet Skydda-ambassadør og skiskytter Tarjei Bø som selv bruker arbeidsklær fra L.Brador når han pusler med hjemmeprosjekter som å fikse garasjen eller pusse opp treningstommet. Bø har tidligere uttalt at L.Brador trolig har laget de beste arbeidsbuksene på markedet.