Laddar
Laddar
Laddar
/wcsstore/CAS/Skydda/Attachment/News/NO/2018/fullimage-aktueltside-Dunlop.png

Dunlop gir deg komforten du fortjener.

2018-10-17
De utvikler og produserer kvalitetsstøvler som kombinerer kunnskap og tradisjon med ny teknologi for å gi brukeren riktig sikkerhet og komfort.

Riktig beskyttelse gir høyere arbeidskapasitet som igjen gir høyere produktivitet.  I tillegg gir det deg store kostnadsbesparelser på grunn av lavere helse- og sikkerhetsrelaterte kostnader. Å beskytte arbeidstakere med riktig fottøy er den beste investeringen du kan gjøre.

Å være trygg er prioritet nummer én, men komfort er også ekstremt viktig når du går eller står hele dagen. Dunlop Purofort® vernestøvler er lette og gir deg fritt bevegelsesrom slik at føttene ikke blir slitne.   Se vårt Dunlop sortiment her ->

Landbruk

Arbeid i landbrukssektoren betyr lange timer i kalde, våte og skitne forhold. Du risikerer alltids å gli, falle eller bli skadet. Dette kan forhindres av pålitelig fottøy, som er ekstra viktig når du står i støvlene dine opptil sju dager i uken!

   


Industri-, olje-, gass- og gruvebransjen.

Arbeid på oljerigg og i industrien kan være veldig farlig. Ujevne, oljeaktige overflater, tungt utstyr og fallende gjenstander utgjør farer. Bare Vibram-yttersålene, spesielt utviklet for Dunlop, forhindrer tilstrekkelig mot glatte og ujevne overflater. Kombinert med vernehette og mellomsåler, tilbyr Dunlop-støvler deg den beskyttelse du fortjener.


Fiskeriforedling og næringsmiddelindustri.


Forurensning av behandlet mat bør alltid forhindres, Dunlop har et spesielt utvalg av vernestøvler for næringsmiddelindustrien:
 

  • glatt overflate for enkel rengjøring og desinfisering.
  • motstandsdyktig mot oljer, fett, blod og relevante kjemikalier.
  • med antibakteriell foring med fuktabsorberende egenskaper og lukt-kontroll.

Last ned produktark av Vernestøvel  Dunlop Purofort FoodPro MultiGrip

Last ned produktark av Vernestøvel Dunlop Purofort Rugged

Last ned produktark av Vernestøvel  Dunlop Purofort Professional

Last ned produktark av Vernestøvel Dunlop Purofort FoodPro MultiGrip safety