Laddar
Laddar
Laddar
/wcsstore/CAS/Skydda/Attachment/News/NO/2019/Mars/fullimage-aktueltside-vestteknikk.jpg

Vestteknikk og Skydda: BLIR HMS-PARTNERE

2019-03-21
HMS-selskapene Vestteknikk og Skydda Norge styrker samarbeidet for å skape en tryggere hverdag på norske industriarbeidsplasser.

− I praksis har vi samarbeidet om Sundstrøm åndedrettsvern i ett år. Resultatene begynner allerede å vise seg, forteller Jan Espeland, regionsansvarlig for Sør-Norge i Skydda.

Vestteknikk er - i likhet med Skydda -  spesialist på HMS-løsninger for industrisektoren. Selskapet holder til i Stavanger og er spesialister på gassmåling og åndedrettsvern til arbeidsfolk i ekstreme arbeidsmiljø. Vestteknikk opererer i stor grad innen olje, gass, shipping og verftsindustri, og tilbyr også komplette servicepakker innen brannvernutstyr for offshore.


HOLDER MASKA: Skydda Norge og Vestteknikk har i en periode samarbeidet om levering av åndedrettsvern til industrien i Norge. Foto: © Vestteknikk.

- Alt handler om trygghet.

− Skydda bidrar i dialogen mellom Vestteknikk og Sundström som en leverandør. Vi tok med Vestteknikk til  Sundström-fabrikken slik at de fikk kvalitetssikret og sett produksjonen. Den relasjonen vi har med produksjonen skaper trygghet hos kunden, slik at de har tro på vår kompetanse og det vi gjør, forklarer Espeland.

Til gjengjeld har Vestteknikk et bredt nettverk som begge bedriftene benytter seg av. Her er det spesielt oljesektoren som står fram og gir bedriftene lønnsomme avtaler. Samarbeidet bidrar til at begge bedriftene kan lene seg på hverandre for kompetanse innen Sundström-produktene.
 

Kundefokus = suksess

Leder på markedsavdelingen i Vestteknikk, Katrine Tonning, tror det er selskapenes kundefokus som har ført til suksess i samarbeidet.

− Både Skydda og Vestteknikk vil gi kundene best mulig oppfølging og en helhet. Vi vil være en leverandør som kan levere utstyr, ta vedlikehold og service, men også gir kurs og råd til kundene våre.


 


Foto: © Vestteknikk AS, Røynebergsletta 20, 4033 Stavanger.
 

− Det er et godt samarbeid mellom oss, og jeg tror det er den grunnleggende tanken om å være en kompetanse-leverandør som gjør det så bra. Vi vil være der for kunden, vi skal kunne gi gode faglige råd og en god totalopplevelse. Det er en trygghet for kundene våre, konkluderer Tonning. 

________________________________________________________________________________________
Tekst: Goodwill  |  Foto: © Vestteknikk AS