Laddar
Laddar
Laddar
/wcsstore/CAS/Skydda/Attachment/News/NO/2023/AW23_Heckel_news_no.png

OPPDAG Heckel MACSOLE® ADVENTURE 3.0 BOA SERIEN

2023-09-01
Oppdag Heckel MACSOLE® ADVENTURE 3.0 BOA SERIEN - Allsidige vernesko for industri- og byggebransjen.

Utviklet for utendørs bruk, tilpasset ulike miljøer 

Heckel introduserer stolt MACSOLE® ADVENTURE 3.0 BOA-serien, en revolusjonerende tilnærming til vernesko for industri og byggbransjen. Disse verneskoene er skapt for å møte de krevende behovene til utendørs arbeidsmiljøer og er spesielt tilpasset ulike miljøer innen industri- og byggebransjen.

Høy energiopptak for økt sikkerhet 

MACSOLE® ADVENTURE 3.0 BOA-serien gir en imponerende 85% høyere energiopptak enn det som er foreskrevet av standarden EN ISO 20345: 2022. Dette betyr økt beskyttelse for dine føtter med energiopptak i Joule [J] som overstiger forventningene. 

Avansert fotstøtte, stabilitet og beskyttelse 

Disse verneskoene tilbyr en unik kombinasjon av teknologier for å sikre din komfort og sikkerhet. Med EVA-innlegg både foran og bak, bruker de MACABSORB-teknologi for å begrense støt og forbedre fotstøtte. Videre gir den fleksible ankleguard økt stabilitet i anklene og reduserer risikoen for overtråkk. 

Tåbeskyttelse som varer 

MACSOLE® ADVENTURE 3.0 BOA-serien inneholder tåbeskyttelse med gummi, kjent som merking SC. Dette direkte integrerte gummiområdet er svært motstandsdyktig mot slitasje, noe som forlenger skoens levetid betydelig. Dette gjør dem ideelle for personer som ofte jobber på knærne. 

Slitestyrke og komfort 

Heckels vernesko i MACSOLE® ADVENTURE 3.0 BOA-serien er utstyrt med en slitesterk teknologi som følger den naturlige rullebevegelsen til foten. Dype pigger med skarpe kanter gir godt grep, selv på ujevnt terreng. MACSOLE®-teknologien, basert på nitrilgummi, gir eksepsjonell sikkerhet og holdbarhet, selv under ekstreme forhold. 

Termisk motstand og holdbarhet 

Disse verneskoene har utmerket termisk motstand takket være MACSOLE®-gummien. Den tåler direkte kontakt med varme opptil 300°C og oppfyller HRO-standardene. Dette, kombinert med den unike gummiblandingen, gir uovertruffen motstand mot slitasje og forlenger produktets levetid. 

Flersidig bruk og overlegen grip på ulike terreng og underlag 

MACSOLE®-gummisålene er ekstremt allsidige og gir enestående grep i henhold til standarden EN 13287. De naturlige elastiske egenskapene til gummi gir også langvarig demping og reduserer tretthet for de som må gå eller stå i lengre perioder. 

BOA® Fit System for presis justering 

Heckels MACSOLE® ADVENTURE 3.0 BOA-serien inneholder det innovative BOA® Fit System for rask, enkel, og presis justering. Dette systemet gir deg muligheten til å tilpasse passformen uten anstrengelse, slik at du kan fokusere på arbeidet ditt. De lette og sterke snørene gir komfort og ytelse, mens lave friksjons snørestyringer sikrer en jevn lukking.  Diskene og snørene holder seg fri for sand, gjørme og oljer, og er garantert for levetiden til produktet de er integrert i. 

GORE-TEX teknologi for komfort i alle værforhold 

Noen modeller i serien, som MACEXPEDITION BLUE 3.0 LOW BOA, er utstyrt med GORE-TEX-membranen som gir pusteevne samtidig som den beskytter mot regn. Resultatet er tørre føtter under alle forhold for optimal komfort. 

Velg Heckel MACSOLE® ADVENTURE 3.0 BOA-serien for uovertruffen beskyttelse, komfort og holdbarhet i industri- og byggmiljøer. Vår dedikasjon til kvalitet og innovasjon sikrer at du kan utføre ditt arbeid med tillit, uansett hvor krevende miljøet måtte være.