Laddar
Laddar
Laddar
/wcsstore/CAS/Skydda/Attachment/News/NO/2023/Banner_tumb—news_400x350_Heckel_web_content.png

Skonyhet fra Heckel: – Unik kombinasjon av komfort og kvalitet

2023-10-04
Med fire nye modeller tilbyr Heckel innovative arbeidssko som passer perfekt for arbeidere i bygg, industri, anlegg og jordbruk.


Faghandel og Skydda-partneren Oslo Workwear har nylig fått Blue Line-kolleksjonen i hyllene sine.
Daglig leder Mariwan Ahmadi er full av lovord om det nyeste tilskuddet fra Heckel.


- I bygg- og anleggsbransjen går man gjerne med denne type sko i over sju timer om dagen. Det at skoene leveres metallfrie - at man i stedet benytter seg av kompositt og tekstil i spikertrampbeskyttelsen - gjør den mer behagelig og komfortabel å bruke, forklarer Ahmadi (bildet)

 At man i tillegg har satt fokus på GTX, skinn, Boa Fit-snøresystem og god ergonomi gjør at skiene treffer alle fra rørleggere til gartnere. Vi har tidligere hatt winter-boots serien til Heckel med GTX som våre kunder satte stor pris på. Nå er vi veldig spente på mottakelsen av Blue Line-serien, fortsetter han.


Egenutviklede kvaliteter


Heckel har vært verdensledende innen produksjon av vernefottøy siden 1970. I 2011 ble Heckel en del av Uvex-gruppen som er et anerkjent varemerke i Skydda-sortimentet.


– Takket være en unik kombinasjon av komfort og kvalitet, er Heckel-navnet er synonymt med førsteklasses beskyttelse selv under ekstreme forhold, forklarer Tobias Fredriksson, kategorisjef i Skydda Group (bildet).
 

Felles for alle de nye modellene er egenskaper som slitesterk teknologi med “GRIPSTEP”-profil som sikrer bedre grep under alle forhold, ergonomiske linjer som følger den naturlige rullebevegelsen til foten og brukervennlig Boa Fit snøresystem.

Noe av det som gjør at Heckel Blue Line-kolleksjonen virkelig skiller seg ut er den såkalte "Macsole-teknologien". Dette er Heckels egen teknologi for gummisåler, laget av eksklusive blandinger av nitrilgummi som gir enestående beskyttelse mot ekstrem varme og kulde.

– Dette er rett og slett ekstremt allsidige, holdbare og motstandsdyktige sko. I tillegg bidrar de naturlige egenskapene i gummimaterialet til langvarig demping og reduserer tretthet forbundet med å gå eller stå i lengre perioder, forklarer Fredriksson- og legger til:

– I løpet av en jobbuke blir det mange timer med arbeidssko på beina. Vi vet hvor viktig det er å ha riktig og komfortabelt fottøy som gir deg den beskyttelsen du trenger.