Laddar
Laddar
Laddar

Kundecase: Lindrup Martinsen AS - HMS er blitt en viktig innsatsfaktor

2022-08-10
Samarbeid med Skydda Norge bidrar til at Lindrup Martinsen AS kan ha et lavere varelager, samtidig som butikken kan levere et svært bredt spekter av produkter.

HMS-FOKUS: Hos Lindrup Martinsen i Tromsø har de egen HMS-butikk hvor medarbeider Eirik Sandstad Jakobsen (bildet) hjelper kundene med valg av riktig HMS-løsninger og tilhørende utstyr.

Lindrup Martinsen AS er en Tromsø-bedrift med flere fagpilarer, og felles for alle er at de er bygget på produktkunnskap og behovsforståelse. De er en stor uavhengig leverandør til proffmarkedet, og har sine primærleveranser innen prosjektering, salg og service for storkjøkken- og restaurantutstyr, glass og porselen, samt brann og sikkerhet. 

I tillegg har bedriften en egen HMS-butikk. Der settes det fokus på viktigheten av korrekt bruk og riktig valg av verneutstyr for å forebygge yrkesskader og dermed fravær.

- Skydda er en trygg leverandør og ressurs


Skydda Norge er hovedleverandør av HMS- produkter og personlig verneutstyr til Lindrup Martinsen. HMS-selskapet leverer blant annet åndedrettsvern fra Sundström, førstehjelpsutstyr fra Cederroth, samt personlig verneutstyr fra Uvex, Zekler, Dunlop og Guide.

- Lindrup Martinsen AS har som mål å være en trygg og troverdig leverandør på HMS-produkter, samt være en ressurs for våre kunder angående informasjon og veiledning av løsninger. HMS er blitt en viktig innsatsfaktor da det forebygger fravær. Vi stiller de strengeste krav til våre leverandører, sier Eirik Sandstad Jakobsen hos Lindrup Martinsen. 

Han jobber til daglig som butikkmedarbeider i avdelingen for verneutstyr i HMS-butikken. Sandstad Jakobsen påpeker at samarbeidet med Skydda bidrar til at de kan presentere en helhet innenfor HMS og verneutstyr til sine kunder.

- Med fokus på kunnskap og kvalitetsprodukter, ønsker Lindrup Martinsen AS å tilby kunden en totalleveranse. Våre løsninger er basert på et bredt produktspekter og et solid faglig grunnlag, slik at kunden kan tilbys en unik opplevelse.

HMS-BUTIKKEN til Lindrup Martinsen har blant annet førstehjelpsprodukter fra Cederroth og personlig verneutstyr fra Zekler. 

Større fokus på HMS


Typiske bransjer som kontakter Lindrup Martinsen, er arbeidere innen bygg og anlegg, oppdrettsnæringen, fiskeri, kjemiprosess/laboratorier, restaurant/kjøkken, transport, brannvern og næringsmiddelsindustrien.

Med så mange ulike bransjearbeidere er det en stor fordel at bedriften tilbyr stor fleksibilitet for å kunne imøtekomme kundenes ulike behov.

- Da vi er en frittstående privat bedrift så har vi den friheten at vi kan skreddersy innholdet i butikk og lager etter etterspørsel og behov fra sluttbrukeren, sier Linda Bystedt, butikkleder i Lindrup Martinsen.

LINDA BYSTEDT er butikkansvarlig for verneutstyr og HMS-Butikken. 

Både Bystedt og Sandstad Jakobsen påpeker at samarbeidet med Skydda bidrar til at butikken kan ha et lavere varelager, samtidig som de kan levere et svært bredt spekter av produkter. 

- Vi opplever Skydda som et meget leveringsdyktig selskap, med en svært høy grad av produktkunnskap og service. Har man spørsmål eller trenger produktveiledning, stiller Skydda alltid raskt opp, sier de to i HMS-butikken. 

Espen Jensen, regionsansvarlig for Nord-Norge i Skydda, sier HMS-selskapet setter stor pris på samarbeidet med den nordnorske bedriften.

- Trygghet på jobb kjennetegnes av bruk av korrekt personlig verneutstyr i kombinasjon med god fagkompetanse, opplæring og erfaringsutveksling. Sammen kan Lindrup Martinsen og Skydda hjelpe enda flere til å få en tryggere arbeidshverdag – noe som igjen bidrar til å få ned antall arbeidsskader, dødsulykker og nestenulykker på jobb, understreker Jensen.

Har du spørsmål eller ønsker å bli kunde av Skydda Norge?

Fyll ut dette skjemaet og vi tar kontakt: