Laddar
Laddar
Laddar
/wcsstore/CAS/Skydda/Attachment/News/NO/2020/oktober2020/Lbrador-tarjei-1-web.jpg

– Trolig den beste arbeidsbuksa på markedet

2020-11-12
– Enorm slitestyrke og super passform! sier hobbysnekker og skiskytter Tarjei Bø. Arbeidsbuksen fra L.Brador er en soleklar favoritt både blant proffene og de som pusler hjemme i hus og hage.

Til vanlig går OL- og VM-mester i skiskyting, Tarjei Bø (32), på jobb i treningsklær. Men når treningsrom i garasjen skal fikses, eller smørebod på hytta settes opp, må skidressen vike for røffere arbeidsklær. Arbeidsbuksen fra kvalitetsprodusenten L.Brador er blitt hans personlige favoritt.

– For meg er dette verdens beste arbeidstøy! Jeg liker å være litt handyman og fikse det jeg kan på egenhånd, sier Bø.

Han understreker at selv om han er amatør, vil han at utstyret skal være det beste og til å stole på. De siste årene har han engasjert seg som trygghets-ambassadør for en av Nordens ledende HMS-aktører, Skydda Norge.

KLIKK HER FOR Å FINNE STRECH-BUKSENE FRA L.BRADOR

Helt unikt materiale


Det unike med Tarjeis favorittbukse er såkalt 4-veis cordura-stretch i front, langs leggen og i rumpa. Dette gjør at buksen får ekstremt god bevegelighet, komfort og pusteegenskaper.

– Cordura er et materiale som gir robusthet og slitestyrke i arbeidsklærne dine, og har svært lang holdbarhet. Buksa har også kevlar-stretch på knærne, noe som sørger for helt overlegen slitestyrke, sier regionansvarlig og HMS-ekspert i Skydda Norge, Espen Jensen.

I tillegg er L.Bradors arbeidsbukse selvfølgelig utstyrt med løsthengende håndverkslommer, spesielt egnet for deg som har en arbeidsdag som inkluderer mye verktøy, skruer og annet materiell. Du får også tilsvarende bukse uten hengelommer.

- Særlig én feil mange gjør


HMS-ekspert Jensen påpeker viktigheten av å velge riktig størrelse når du skal investere i en god arbeidsbukse.

– Mange kjøper store bukser for å få bedre bevegelighet, men med stretch så blir du mer bevegelig. Er du ikke vant med stretch i arbeidsbuksen, så er det ofte vanlig å gå ned en størrelse, sier Espen Jensen i Skydda.

Han påpeker at du ikke skal tråkke i buksebeina og plagget bør ikke henge langt ned på rumpen. Bruker du for eksempel størrelse 52 til vanlig, gå ned til størrelse 50, råder Jensen.