Laddar
Laddar
Laddar

L.Brador presenterer nye familier

2023-05-03
Endelig kan vi presentere L.Bradors nye familier. For å gjøre det enklere for deg å finne det du trenger til arbeidsdagen din, har de valgt å dele opp sortimentet i ulike kolleksjoner hvor hver av dem har et tydelig fokus. Uansett kolleksjon er kvalitet, komfort og design som vanlig i sentrum når L.Brador utvikler arbeidsklær. Vi håper at du nå vil finne dine favoritter enda enklere.

AEREO

L.Bradors Aereo-plagg kjennetegnes ved å være lettere og luftigere. Klærne holder deg kjøligere og friskere i løpet av arbeidsdagen. Workmove Aereo tar din komfort til et helt nytt nivå uten å miste holdbarheten du kjenner igjen fra Workmove. Kompletter med den matchende Aereo-toppen, og du vil ha en enklere dag på jobben.

Se Aereo sortementet her:

 

HEAVY

Uansett hvilke utfordringer du møter i løpet av arbeidsdagen, kan du være sikker på at det tunge arbeidstøyet ditt takler det. Dag inn og dag ut. Og mens plaggene er laget av slitesterke materialer, er de også fullpakket med smarte detaljer som værbeskyttelse, stretchpaneler, ventilasjon og sjenerøse lommer. Samt mange andre tunge argumenter.

Se hele Heavy sortimentet her.

MOMENTUM

Momentum er kolleksjonen som gir deg maksimal bevegelse i løpet av arbeidsdagen. Plaggene har stretchegenskaper som setter nye perspektiver på hva mobilitet faktisk handler om. Har du høye krav til bevegelighet og komfort, er Momentum-plaggene akkurat riktig for deg. Oppdag Momentum for en komfortabel arbeidsdag.

Se hele Momentum sortimentet her.

OMNIO

Kanskje er du vaktmester eller installatør eller du blir omtalt som selskapets «alt-i-ett» – personen som løser alt. I så fall vil du sannsynligvis finne ditt perfekte arbeidstøy blant L.Bradors Omnio-plagg. Miks og match med L.Bradors andre familier for å optimalisere arbeidsdagen din.

Se hele Omnio sortimentet her.