Laddar
Laddar
Laddar
/wcsstore/CAS/Skydda/Attachment/Campaigns/2024/Spring 2024/NO/SS24_mascot_news_full_NO.png

Mascot arbeidsklær til Skydda! Bli kjent med kolleksjonene

2024-05-07
Skydda lanserer et nytt varemerke denne våren. Med det danske merket Mascot, posisjonerer Skydda seg som en unik og komplett leverandør innen arbeidsklær. Her er litt om hva du kan forvente.

 Vi skal være den foretrukne og komplette tilbyderen av arbeidsklær på det nordiske markedet, en one-stop-shop, sier Tobias Fredriksson, kategorisjef i Skydda.


Med merker som L.Brador, Blåkläder, Texstar og nå danske Mascot kan Skydda skilte med en bredde i sortimentet ingen andre har.

– Folk i Norden setter store krav til arbeidsklær. Vi vet hva vi vil ha og har høye forventninger til kvalitet, formspråk og passform. Skydda skal ha de største varemerkene i sortimentet, og med denne lanseringen styrker vi oss og skal ta markedsandeler, sier Fredriksson.

Mascot er et dansk, familieeid selskap, som hittil har hatt sine største markeder nedover i Europa. De er kjent for et stort utvalg farger og produkter, samt formspråk og kvalitet i sine kolleksjoner. Dette tror vi også kommer til å bli en vinner på det nordiske markedet, sier Fredriksson.

Hos Skydda vil kundene fra og med denne våren finne disse Mascot-kolleksjonene:

Mascot Customized - tilpasset arbeidsklær for økt varemerkeidentitet


Customized-kolleksjonen er laget av lette, sterke materialer med god stretch. Den har et bredt spekter av produkter og produktkategorier som gir kunden store valgmuligheter. Mascots click-pocket-system gjør arbeidsbuksene allsidige. Kolleksjonen byr også på et mangfold av ulike farger og fargekombinasjoner som gjør det enkelt å matche bedriftens profil, eller brukerens egne, personlige stil. Med en kombinasjon av høy kvalitet og tilpasset design, hjelper Mascot Customized bedrifter med å skape et enhetlig og profesjonelt uttrykk.


Med denne kolleksjonen ønsker Mascot å viske ut skillet mellom arbeidstøy og fritidstøy. Arbeidsklær som du aldri tidligere har opplevd det; LETTERE, STERKERE og med enda mer STRETCH!

Se produkter i kolleksjonen her. 

Bla gjennom eller last ned PDF-katalog her.

Se video her:

___________________________________________________________________________________________

Mascot Advanced - arbeidsklær for tøffe forhold


Mascot Advanced-serien  er kolleksjonen med funksjonelle detaljer, høy slitestyrke og lav vekt.  Designet for å tåle de mest krevende og ekstreme arbeidsforhold, kombinerer Advanced-serien slitestyrke med eksepsjonell komfort og beskyttelse. Hvert plagg er nøye utviklet med avanserte materialer og funksjoner som stretch, vannavvisende overflater og forsterkede sømmer, som til sammen sikrer maksimal ytelse og sikkerhet. Plaggene i kolleksjonen er designet for å kombineres med hverandre og tåle utfordringene arbeidsdagen byr på. 
Mascot Advanced-serien passer utmerket for de som arbeider under ekstreme forhold og trenger  arbeidsklær som tilbyr maksimal beskyttelse og komfort - for den som ønsker det beste og ikke vil fire på kravene. 

Se produkter i kolleksjonen her.

Bla gjennom eller last ned PDF-katalog her.

Se video her:

____________________________________________________________________________________________

Mascot Accelerate - Dynamisk og funksjonell 


Accelerate er kolleksjonen som legger til rette for utallige kombinasjonsmuligheter, mix & match; tilpasset enhver bedrift innen yrker som håndverkerer, logistikk, industri, produksjon og vaskeri. Mange av stoffkvalitetene som brukes i Accelerate er utviklet med markedets mest avanserte elastiske fibre for å sikre at selv plagg med stretch tåler industriell vask og høy tørking etter bruk. Med fokus på dynamisk design og innovative materialer som puster og holder brukeren tørr under varierte arbeidsforhold, er Accelerate det perfekte valget for bransjer som krever mobilitet og effektivitet.


Mascot Accelerate-serien er perfekt for enhver bedrift innen yrker som håndverk, logistikk, industri, produksjon og vaskeri. 

Se produkter i kolleksjonen her.

Bla gjennom eller last ned PDF-katalog her.

Se video her:

_______________________________________________________________________________________

Mascot Frontline - Profesjonell og elegant arbeidsbekledning


Mascot Frontline-serien er rettet mot profesjonelle som trenger arbeidsklær som reflekterer deres ekspertise og profesjonalitet. Med et fokus på elegante, godt designet plagg, er Frontline det perfekte valget for de i serviceyrker, gjestfrihet, og salgsrelaterte roller som krever et mer formelt utseende. Serien tilbyr både stil og funksjonalitet, med materialer av høy kvalitet som sikrer komfort og holdbarhet gjennom lange arbeidsdager. Frontline-serien hjelper arbeidstakere å se skarpe og profesjonelle ut, med klær som tåler kravene til deres travle arbeidsmiljø.
Mascot Frontline-serien passer for profesjonelle i serviceyrker, hotell- og restaurantbransjen og salg, som krever elegant og formelt utseende arbeidsklær som kombinerer stil med funksjonalitet.

Se produkter i kolleksjonen her.

Bla gjennom eller last ned PDF-katalog her.

Se video her:

___________________________________________________________________________________________

Mascot Crossover - Allsidig arbeidsbekledning for hverdagsbruk


Mascot Crossover-serien er overdeler og underdeler designet for å møte behovene til arbeidere som verdsetter allsidighet og funksjonalitet i deres daglige arbeidsklær. Denne serien tilbyr et bredt utvalg av plagg som kombinerer profesjonelt utseende med casual stil, gjør den ideell for både arbeidsplassen og daglig bruk. Crossover-produktene er laget av slitesterke materialer som tåler daglig bruk og hyppig vask, samtidig som de beholder form og farge. Perfekt for de som ønsker en sømløs overgang mellom arbeid og fritid, uten å ofre kvalitet eller komfort.
Mascot Crossover-serien er designet for arbeidere som verdsetter allsidige og komfortable overdeler som enkelt kan overgå fra arbeid til fritid, perfekt for de som ønsker en praktisk og stilfull garderobe.

Bla gjennom eller last ned PDF-katalog her.

Se produkter i kolleksjonen her.