Laddar
Laddar
Laddar
/wcsstore/CAS/Skydda/Attachment/News/NO/2024/Banner-news-640x468px-graver_as.png

Maskinentreprenører Graver AS velger Skydda

2024-05-20
– Vår bransje er muligens mannsdominert, men det speiles nødvendigvis ikke i forfengeligheten blant de ansatte. Her er de fleste opptatt av god passform og et bredt vareutvalg, sier Gine Mari Fallan i Graver AS.

Graver AS, et maskinentreprenørfirma som holder til på Klett utenfor Trondheim, markerer 20-årsjubileum i år.

Bedriften spesialiserer seg innen graving, betong- og tømrerarbeid, vintervedlikehold, utemiljø og vann og avløp. Nylig utvidet Graver virksomheten ved å bli majoritetseier i entreprenørselskapet Morken Maskin, som holder til i Børsa.

Hovedfokuset for Graver nå, som ny eier av Morken Maskin, er å utnytte kapasitet og kompetanse på tvers av selskapene, og det inkluderer også HMS-arbeidet og fokuset i bedriften.

– Målet er en felles HMS-standard for alle våre 25 ansatte, og her inngår selvsagt også arbeidsklær, sier Gine Mari Fallan, økonomisjef og prosessansvarlig i Graver AS og legger til:

– Vi har nettopp sendt vår bestilling for arbeidsklær for kommende sesong. Vår nye policy spesifiserer krav om minimum klasse 2 på anlegg og klasse 3 ved veiarbeid. I tillegg har vi stort fokus på verneutstyr, og her har Skydda vært behjelpelige med produktvalg for å sikre at vi tilfredsstiller kravene til enhver tid.

Graver AS roser samarbeidet med Skydda og er spesielt fornøyde med kundeveiledningen de får av Skyddda:

– Skydda har vært en viktig samarbeidspartner i det å plukke ut de riktige produktene innen personlig verneutstyr og gi oss uvurderlig veiledning underveis. Jeg vil rette en spesiell takk til Ronny hos Skydda, sier Gine Mari Fallan.

For å sikre sine ansattes sikkerhet og komfort i arbeidet, har Graver AS investert i logoprofilerte arbeidsklær fra L.Brador, solide vernesko fra Arbesko og Heckel med tilpassede innleggsåler, hode- og hørselvern fra Zekler Zone og Zekler Sonic, og arbeidshansker fra Guide. Gjennom dette samarbeidet med Skydda har Graver AS etablert en felles HMS-standard for alle sine 25 ansatte, noe som bidrar til et tryggere og mer effektivt arbeidsmiljø.

Denne investeringen i verneutstyr er et eksempel på Graver AS sitt sterke fokus på HMS og sin dedikasjon til å skape et godt arbeidsmiljø for sine ansatte.

Bilde: Ronny Røsberg
Regionsansvarlig Vest- og Midt-Norge
Tlf: 977 61 669
ronny.rosberg@skydda.no